Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια ανάσα από το γίνει «Κανονιέρης» ο Μούντρικ!
Άρσεναλ

Μια ανάσα από το γίνει «Κανονιέρης» ο Μούντρικ!

Ο Μιχάιλο Μούντρικ πλησιάζει στην Άρσεναλ! Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και το ρεπορτάζ του κάνουν χαρούμενους τους φίλους των «Κανονιέρηδων».

14.01.2023 | 12:42

To σίριαλ του χειμώνα χωρίς καμία αμφιβολία! Άρσεναλ και Μιχάιλο Μούντρικ ή καλύτερα Άρσεναλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ μιας και ο παίκτης εδώ και καιρό φαίνεται πως έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους και θέλει να παίξει στο Emirates. Οι «Κανονιέρηδες» βαδίζουν αισίως σε μια εξαιρετική για αυτούς σεζόν βρισκόμενοι λίγο πριν του δρόμου τα μισά στη σεζόν στην κορυφή της Premier League, πέντε βαθμούς μπροστά από τη πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα έχει διαχειριστεί μαεστρικά το ρόστερ του από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα. Έχει καλύψει άψογα τις απουσίες από τραυματισμούς και παράλληλα έχει βάλει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι των Λονδρέζων τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Ο Ισπανός τεχνικός όμως για να κάνει το κάτι παραπάνω, να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις χρειάζεται ενισχύσεις και ο Μούντρικ είναι η καλύτερη δυνατή λύση στην επίθεση.

Το ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο εδώ και μέρες αναφέρει πως η Άρσεναλ φθάνει όλο και πιο κοντά την επίτευξη του στόχου. Στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Μιχάιλο Μούντρικ. Σήμερα ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική ημέρα στις διαπραγματεύσεις καθώς οι Λονδρέζοι περιμένουν απάντηση στην εξαιρετική πρόταση που έκαναν στους Ουκρανούς της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η πρόταση αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ συν 25 ακόμη τα οποία θα δοθούν ως μπόνους στην ομάδα από την Ουκρανία. Μια άκρως δελεαστική πρόταση που αγγίζει παράλληλα τις απαιτήσεις της Σαχτάρ. Ο παίκτης πιέζει για τη μεταγραφή του και όλα δείχνουν πως εντός ωρών θα έχουμε… λευκό καπνό στο Ντόνετσκ.

Το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για Άρσεναλ και Μούντρικ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version