ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Αυτή η «Κυρία» παραμένει μεγάλη ακόμα και στα δύσκολα! (vids)

H Γιουβέντους τα... χρειάστηκε στο εντός έδρας ματς με την Αταλάντα, όμως, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σκορ 3-3.

Αυτή η «Κυρία» παραμένει μεγάλη ακόμα και στα δύσκολα! (vids)

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε σοκ τις τελευταίες ώρες. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό της: δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα από τη Νάπολι με σκορ 5-1. Αλλά και η αφαίρεση των 15 βαθμών που έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα.

Τα δεδομένα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Αταλάντα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A. Όμως, οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβγαλαν αντίδραση. Έτσι, πήραν μία δύσκολη, αλλά μεγάλη, ισοπαλία με σκορ 3-3.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Αταλάντα δεν θα μπορούσε να ζητήσει να ξεκινήσει καλύτερα το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους. Μόλις στο 4′ ο Λούκμαν ήταν εκείνος που σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι «μπιανκονέρι», εκτός από το ματς με τη Νάπολι, έχουν δείξει ότι πολύ σπάνια δέχονται γκολ. Πόσο μάλλον πρώτοι.

Οπότε η αντίδραση της ομάδας του Αλέγκρι ήταν ένα ζητούμενο. Αυτή δεν άργησε να έρθει. Στο 25′ ο Ντι Μαρία με αέρα… Παγκόσμιου Πρωταθλητή έκανε το 1-1, όντας εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Αλλά η ολική ανατροπή και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο ήρθε στο 34′ με τον Μίλικ.

Όμως, πριν φτάσει η μπάλα στα πόδια του Πολωνού φορ παραλίγο να… χαθεί με τον Ντι Μαρία να την δίνει στον Φατζιόλι με εντυπωσιακό τακουνάκι και εκείνος με τη σειρά του σέντραρε από τα δεξιά με τον Μίλικ με άμεσο τελείωμα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα από το Τορίνο.

Όσο εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο η Αταλάντα. Άλλο τόσο αποτελεσματική ήταν και στην έναρξη του δεύτερο ημιχρόνου, όπου ο Μάελε έκανε το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι από τη μία στιγμή στην άλλη πήραν τα πάνω τους και με τον Λούκμαν έκαναν το 3-2. Ανατροπή στην ανατροπή δηλαδή με τον Νιγηριανό να φέρνει τα πάνω- κάτω στο 53′ με ωραία κεφαλιά. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι, που πλέον έχουν πολλά προβλήματα και στην άμυνα, βγήκαν μπροστά. Και όχι μόνο αυτό. Μα έφεραν το ματς στα ίσα όταν στο 65′ κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλή θέση, λίγο έξω από την περιοχή. Ο Ντι Μαρία έστρωσε στον Βραζιλιάνο και εκείνος με ωραίο, δυνατό σουτ «έγραψε» το 3-3.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα. Έτσι, η Γιουβέντους πρέπει να νιώθει χαρούμενη που κατάφερε να πάρει έστω και τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, μιας και η Αταλάντα της έβαλε δύσκολα.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ