Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ταλίσκα τρελάθηκε με Κριστιάνο – «Ο καλύτερος στον κόσμο» (vid)
Αλ Νασρ

O Ταλίσκα τρελάθηκε με Κριστιάνο – «Ο καλύτερος στον κόσμο» (vid)

Ο Ταλίσκα πανηγύρισε με τη ψυχή του το γκολ του επί της Αλ Ετιφάκ. Το πανηγύρισε όπως είπε χαρακτηριστικά με τον καλύτερο του κόσμου.

23.01.2023 | 15:13

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ σε επίσημο παιχνίδι συνοδεύτηκε με νίκη. Η ομάδα του Πορτογάλου επικράτησε με 1-0 της Αλ Ετιφάκ χάρις το όμορφο γκολ του φορμαρισμένου Ταλίσκα. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με δυνατή κεφαλιά εντός της μικρής περιοχής και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κατά την επίτευξη του γκολ ο ταλαντούχος άσσος πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 37χρονος σούπερ σταρ έζησε έντονα το γκολ του Ταλίσκα, σαν να ήταν δικό του! Ο Ταλίσκα πάντως μετά το τέλος του αγώνα φρόντισε να αποθεώσει τον νέο του συμπαίκτη. Ανέβασε στο προσωπικό του Instagram φωτογραφία με τους δύο να πανηγυρίζουν μαζί το γκολ γράφοντας από κάτω: «Το καλύτερο συναίσθημα με τον καλύτερο στον κόσμο» ταγκάροντας τον Κριστιάνο!

 




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version