Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Μπρόζοβιτς – Τρία μεγαθήρια «πλευρίζουν» την Ίντερ
Primera División

Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Μπρόζοβιτς – Τρία μεγαθήρια «πλευρίζουν» την Ίντερ

Το όνομα του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς συνεχίζει να έχει μεγάλη πέραση στην αγορά. Τρεις οι ομάδες της ελίτ που περιμένουν το... σύνθημα της Ίντερ.

28.01.2023 | 10:55

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς είναι η σταθερή αξία στη μεσαία γραμμή της Ίντερ! Ο Κροάτης διεθνής βρίσκεται στο Τζουζέπε Μεάτσα τα τελευταία 6,5 χρόνια όντας «βράχος» στα χαφ όποιος και αν είναι ο προπονητής που κάθεται στην άκρη του πάγκου. Κάποια στιγμή όμως έρχεται ο κορεσμός και στην περίπτωση του 30χρονου μέσου πιθανότατα να είναι η ώρα και η στιγμή κατάλληλη για την αποχώρησή του από το Μιλάνο.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ρεπορτάζ του Gazzetta dello Sport αναφέρει πως ο έμπειρος χαφ σκέφτεται αρκετά να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Το όνομά του τα τελευταία χρόνια «παίζει» σταθερά σε μεταγραφικά σενάρια. Σύλλογοι από την Αγγλία και την Ισπανία παρακολουθούν στενά την πορεία του στην Ιταλία με την Ίντερ και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

Διάβασε επίσης: O Φέρντιναντ προτρέπει τον Όντεγκααρντ να αφήσει την Premier League!

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τσεκάρουν τον Μπρόζοβιτς

Η Ίντερ με τη σειρά της και όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ των Ιταλών εμφανίζεται έτοιμη να τον αποχωριστεί, αρκεί να βάλει στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό. Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πιθανότατα το προσεχές καλοκαίρι να πλησιάσουν τους Μιλανέζους και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του έμπειρου άσσου. Το ποσό εκκίνησης για την αγορά των δικαιωμάτων του ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ένα νούμερο που σαφέστατα δεν τρομάζει κανέναν υποψήφιο αγοραστή.

Ο Μπρόζοβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Νεραντζούρι» μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Πρόσφατα θυμίζουμε πως το όνομά του είχε εμπλακεί σε μεταγραφικό σενάριο με την Μπαρτσελόνα. Μια πιθανή ανταλλαγή των Φρανκ Κεσιέ και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, η οποία δεν ευδοκίμησε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version