Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα πάει να “κλέψει” την ταλεντάρα της Γιουνάιτεντ… στο “παρά πέντε”!
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πάει να “κλέψει” την ταλεντάρα της Γιουνάιτεντ… στο “παρά πέντε”!

Στην Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε επίσημη προσφορά προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να φέρουν στην Ισπανία τον Ελάνγκα!

31.01.2023 | 14:43

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει ένα καλό… τελείωμα στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη! Ο Τσάβι έχει ήδη επιλέξει τους δύο παίκτες που θέλει στο Ολντ Τράφορντ. Οι Μπλαουγκράνα παλεύουν να φέρουν τον Άμπραμπατ στην Βαρκελώνη, όμως σύμφωνα με το ESPN η ομάδα του Λαπόρτα θα κάνει μια τελευταία δυνατή κίνηση για τον Ελάνγκα!

Οι Καταλανοί προετοιμάζουν… την προσφορά τους προς την Γιουνάιτεντ και θέλουν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον νεαρό επιθετικό.

Φυσικά και ο 20χρονος έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, όμως… περιμένει να δει το πως θα κυλήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μάλιστα, στην Μπαρτσελόνα είναι πρόθυμοι να δώσουν τα 30 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Τεν Χαγκ θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις συζητήσεις και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν εν τέλει παραχωρηθεί ο Ελάνγκα.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Μπαρτσελόνα, καθώς ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά, ωστόσο… η Γιουνάιτεντ δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική της απάντηση στους Μπλαουγκράνα.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version