Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τεν Χαγκ… ρισκάρει – Αλλάζει θέση σε δύο βασικούς του!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τεν Χαγκ… ρισκάρει – Αλλάζει θέση σε δύο βασικούς του!

Ο Έρικ τεν Χαγκ θα προχωρήσει σε... αλχημείες στις επόμενες αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

02.02.2023 | 16:32

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εντυπωσιάσει με τις τελευταίες της εμφανίσεις. Το έργο του Έρικ τεν Χαγκ… αρχίζει να φαίνεται και οι οπαδοί της ομάδας του έχουν ενθουσιαστεί με το πως κυλάει η σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν.. όνειρα και θεωρούν πως από την νέα σεζόν η Γιουνάιτεντ θα ξαναγίνει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Premier League.

Ο Τεν Χαγκ όμως θέλει να συνεχίσει να βάζει τις δικιές του “πινελιές” και για αυτόν τον λόγο σκέφτεται να προχωρήσει σε δύο ακόμα “εσωτερικές” αλλαγές! Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως θέλει να μετατρέψει τον Λίντελοφ σε… μέσο, ενώ θα αλλάξει θέση και στον Φερνάντεζ!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ναι, ξέρω πως ο Λίντελοφ είναι αμυντικός, όμως όσο ήταν στην Μπενφίκα είχε κάνει πολλές εμφανίσεις σε ρόλο “6ριου” στην μεσαία γραμμή. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και νομίζω πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτήν την θέση. Ίσως του αλλάξω θέση για ένα παιχνίδι, το σκέφτομαι σοβαρά. Θέλω οι κεντρικοί αμυντικού μου να μπορούν να παίξουν και στην μεσαία γραμμή. Αυτό είναι το σκεπτικό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη ο Τεν Χαγκ σκέφτεται τρόπους για να χωρέσει και τον Μπρούνο και τον… Σάμπιτζερ στην βασική ενδεκάδα και για αυτόν τον λόγο σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version