Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει πάρει την απόφαση της καριέρας του
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει πάρει την απόφαση της καριέρας του

Ο Καρίμ Μπενζεμά ξέρει ποιο μονοπάτι πρέπει να βαδίσει μέχρι το τέλος της λαμπερής καριέρας του.

17.02.2023 | 10:33

14 χρόνια τώρα ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στη Μαδρίτη! Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη Γαλλία και τη Λιόν και γρήγορα μεταπήδησε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι άνθρωποι της Ρεάλ είδαν στο πρόσωπό του έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ένα ταλέντο που θα μπορούσε να γράψει ιστορία στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Έτσι κι έγινε!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μπενζεμά μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκεί εκτόξευσε την καριέρα του. Η ασταμάτητη δουλειά και η υπομονή επιβραβεύτηκε. Σήμερα ο Γάλλος στα 35 του είναι ένας εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. Για το 2022 ο καλύτερος έχοντας στην κατοχή του τη Χρυσή Μπάλα. Ο χρόνος κυλάει και πλέον οι σκέψεις για το τέλος αυτής της λαμπερής καριέρας γίνονται όλο και πιο έντονες.

Διάβασε επίσης: H Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει τη χάρη στην Μίλαν και της αρπάζει το αστέρι της!

Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του Καρίμ Μπενζεμά

Βαδίζει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η διοίκηση Πέρεθ σύμφωνα με τη Marca έχει έρθει σε επαφές με τον παίκτη και του έχει προτείνει την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο. Ο Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με το ισπανικό ΜΜΕ είναι έτοιμος να υπογράψει τη νέα σύμβαση, η οποία θα τον διατηρήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Γάλλος σούπερ σταρ ιδανικά θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο μυαλό του. Θέλει να συνεχίσει στη «Βασίλισσα», να μεγαλώνει εκεί τον μύθο του. Η απόφαση έχει ληφθεί και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές. Πριν από λίγες ώρες θυμίζουμε πως ο 35χρονος με τα δύο τέρματά του κόντρα στην Έλτσε ξεπέρασε τον Ραούλ και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της «Βασίλισσας» στη La Liga πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version