ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ο Μεσίας κρατά την Μίλαν ζωντανή στα αστέρια (vid)

H Mίλαν πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Μόντσα. «Τρίποντο» με το γκολ του Μεσίας (0-1) να φέρνει τους «Ροσονέρι» ξανά σε τροχιά Champions League.

Ο Μεσίας κρατά την Μίλαν ζωντανή στα αστέρια (vid)

To πανέμορφο τέρμα του Μεσίας στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να χαρίσει στη Μίλαν μια υψίστης σημασίας νίκης απέναντι στη μαχητική Μόντσα. Οι «Ροσονέρι» πανηγύρισαν το «διπλό» επί της ομάδας των Γκαλιάνι και Μπερλουσκόνι και ανέβηκε ξανά στην 4αδα του πρωταθλήματος – 3η θέση – βάζοντας πάλι υποψηφιότητα για το επόμενο Champions League.

Το ματς

Η 23η αγωνιστική της Serie A έφερε αντιμέτωπες Μόντσα και Μίλαν! Ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ όσο και με έναν Σίλβιο Μπερλουσκόνι συναισθηματικά μπερδεμένο παίζοντας κόντρα στην μεγάλη του αγάπη. Οι «Ροσονέρι» από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξαν διάθεση να κρατήσουν περισσότερο την μπάλα, να πιέσουν για ένα γρήγορο γκολ και να επιβάλουν από νωρίς τον δικό τους ρυθμό.

Στο 19′ ο Λεάο άγγιξε το 1-0 όμως το φανταστικό πλασέ που πραγματοποίησε κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Ντι Γκρεγκόριο. Ο τερματοφύλακας της Μόντσα ωστόσο δεν είχε την ίδια τύχη και στο τελείωμα του Μεσίας στο 31′. Ο επιθετικός της Μίλαν πήρε τη μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και με γυριστό σουτ την έστειλε εκεί που δεν μπορούσε κανένας τερματοφύλακας να κάνει τίποτα. Με το προβάδισμα στο σκορ οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν το άγχος και επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό μεταφέροντας την πίεση στον αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0 χάρις το τέρμα του Μεσίας.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και πίεσαν τους παίκτες του Πιόλι αναζητώντας τον δρόμο της ισοφάρισης. Με οργανωτή τον Ροβέλα η Μόντσα έφτιαξε παιχνίδι όμως τα τελειώματα των επιθετικών της δεν βρήκαν τον πολυπόθητο στόχο. Παρόλα αυτά η Μόντσα συνέχισε να πιέζει την Μίλαν ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, Οι «Ροσονέρι» έχοντας δώσει χώρο στον αντίπαλο να δράσει περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση.

Tελικά όμως τίποτα δεν άλλαξε! Η Μίλαν κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Serie A.

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ