ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Βαλβέρδε – Ασέσνιο άλωσαν την Παμπλόνα και έδωσαν ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Βρήκε τις λύσεις στο τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης! Σπουδαίο διπλό (2-0) στην έδρα της Οσασούνα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Βαλβέρδε – Ασέσνιο άλωσαν την Παμπλόνα και έδωσαν ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Η Οσασούνα στάθηκε μεγάλο εμπόδιο μπροστά στη Ρεάλ Μαδρίτης όμως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να το ρίξει! Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε στο 78′ και ο Ασένσιο στις καθυστερήσεις χάρισαν στους Μαδριλένους μια πολύτιμη νίκη και να μειώσει στους πέντε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα με παιχνίδι περισσότερο. Πολύ καλή η Οσασούνα, δημιούργησε ευκαιρίες είχε και δοκάρι στο 0-0.

Το ματς

Χωρίς άλλα περιθώρια βαθμολογικής απώλειας ταξίδεψε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα. Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης λίγα 24ωρα πριν τη πρώτη συνάντηση με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Οσασούνα για την 22η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά στην ενδεκάδα της έψαχνε το «τρίποντο» που θα μείωνε τη διαφορά από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Η Οσασούνα όμως δεν είχε καμία διάθεση να πουλήσει εύκολα το… τομάρι της. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλό τους δεν φοβήθηκαν στιγμή και πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για το θετικό αποτέλεσμα. Στον αντίποδα, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο με την κατοχή της μπάλας όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Πολλές πάσες όμως όχι φαντασία και δημιουργία στο αντίπαλο… κουτί. Μοιραία το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο και σε αυτό συνέβαλε το πολύ καλό παιχνίδι της Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι κράτησαν αρκετά τη μπάλα στα πόδια τους και δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους στην περιοχή του Τιμπό Κουρτουά. Μεγαλύτερη στιγμή για την Οσασούνα το δοκάρι στο 63′ σε σουτ του Γκόμεζ. Η Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε τυχερή στη συγκεκριμένη φάση όμως στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της.

Στο 78′ ο Βινίσιους πάτησε την περιοχή της Οσασούνα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βαλβέρδε και ο Ουρουγουανός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ. Η ταφόπλακα για τους γηπεδούχους μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ασένσιο στο 92′ να γράφει το τελικό 2-0.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ