ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 20/2)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 20/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΡΙΝΟ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ (21:45): Στο Μιλάνο μπήκε τέλος στο μικρό αήττητο σερί της Τορίνο. Η «γκρανάτα» προερχόταν από δύο νίκες και μια ισοπαλία, που την έφεραν κοντά στην 7η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις, δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όμως, ήρθε η ήττα με 1-0 από τη Μίλαν, που έβαλε φρένο. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Ιβάν Τζούριτς έπαιξαν στα ίσια την αντίπαλό τους, όπως και στο παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί. Σίγουρα τους αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Στο ματς με την Κρεμονέζε έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού σε επίπεδο Serie A, έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Σταθερά εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Τζίμα (στόπερ), Ρίτσι (μέσος), Λαζάρο (μεσοεπιθετικός) και Πελέγκρι (φορ).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΡΙΝΟ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ (21:45): Έχασε αλλού κι αλλού, στην έδρα της Νάπολι θα γλίτωνε; Η ουραγός Κρεμονέζε γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από την πρωτοπόρο και επίδοξη πρωταθλήτρια, φτάνοντας τις 14 σε 22 αγωνιστικές. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι παραμένει χωρίς νίκη και αν δεν τα καταφέρει ούτε στο Τορίνο, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των Βαρέζε (1971/72) και Ανκόνα (2003/04), που έμειναν χωρίς νίκη για 23 αγώνες.
Βέβαια, τα ταξίδια της στη συγκεκριμένη πόλη είναι εφιαλτικά, αφού σε 15 επισκέψεις, έχει μετρήσει 12 ήττες. Όντας στο -11 από την τελευταία ομάδα που θα σωθεί, καταλαβαίνει κανείς ότι το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τιμωρημένος είναι ο Βάσκες (στόπερ). Αποθεραπεύτηκαν οι Λοκοσβίλι (στόπερ), Κουαλιάτα (μπακ) και Μπουοναϊούτο (αρ. εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Δεύτερος σερί βαθμός για τη Χετάφε και τώρα ματς… «ο θάνατος σου, η ζωή μου» απέναντι στη Βαλένθια. Μετά το 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελε να εξαργυρώσει εκείνη την καλή της εικόνα, έμεινε πίσω στο σκορ από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και στη συνέχεια το ματς της στράβωσε για τα καλά. Χαμένο πέναλτι ο Μαγιοράλ στο 51', κόκκινη κάρτα στο 54' που την άφησε με δέκα παίκτες. Παρ' όλα αυτά και με τη βοήθεια της εξέδρας ισοφάρισε με τον Ουνάλ στο 77' και πήρε τον βαθμό, με τον γκολκίπερ Σόρια να είναι ήρωας στο φινάλε βγάζοντας πέναλτι του Ντε Τομάς. Στους 19 βαθμούς και στην προτελευταία θέση, αντιμετωπίζει τη Βαλένθια που έχει έναν πόντο περισσότερο. Θα παίξει χωρίς τον επιθετικό χαφ, Αλενιά, που είναι τιμωρημένος, εκτός ο μέσος Μίγια. Επιστρέφει ο μπακ Ιγκλέσιας και ο στόπερ Ντζενέ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Κατάφερε να πάρει προβάδισμα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο 17' με τον Καστιγιέχο, αλλά στη συνέχεια έδειξε και πάλι άσχημο
πρόσωπο. Δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση, δέχτηκε και την ανατροπή με γκολ στο 72' και έχασε το ματς με 1-2, παραμένοντας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Πίεσε στο φινάλε για την
ισοφάριση, αλλά είδε τον Ουνάι Σιμόν να τη σταματά. Μιλάμε για πλήρη κατάρρευση, αφού έχει εφτά ματς χωρίς νίκη και τέσσερις διαδοχικές ήττες, που τη φέρνουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Την ώρα που ο κόσμος… βράζει εναντίον του ιδιοκτήτη Πίτερ Λιμ. Πλέον αναλαμβάνει χρέη προπονητή ο Ρούμπεν Μπαράχα, παλιά δόξα της ομάδας, που έχει δουλέψει κυρίως σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Πολύ σημαντικό το ματς με τη Χετάφε, πολύ μεγάλες οι απουσίες του φορ Καβάνι και του εξτρέμ Καστιγιέχο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ