ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Έπαθε Φόρεστ η Λειψία και… run Σίτι, run! (vid)

Σαν άλλη Νότιγχαμ Φόρεστ η Λειψία απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στο «Έτιχαντ».

Έπαθε Φόρεστ η Λειψία και… run Σίτι, run! (vid)

Στις 14 Μαρτίου θα κριθούν όλα όσα έχουν να κάνουν με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία. Το 1-1 στη «Red Bull Arena» αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τις δυο ομάδες με σκοπό τη λήψη του εισιτηρίου των προημιτελικών του Champions League. Οι πρωταθλητές Αγγλίας μπορεί να ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν στο σκορ. Αλλά οι Γερμανοί μίλησαν εκεί που έπρεπε σκοράροντας το πολυπόθητο γκολ που φέρνει πολλές ελπίδες στις τάξεις τους.

Η Σίτι είχε τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 27ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη στο 12ο φετινό γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ σε όλες τις διοργανώσεις και τρίτο στο Champions League. Ένα λάθος της γερμανικής άμυνας έδωσε το δικαίωμα στον Τζακ Γκρίλις να πασάρει με απόλυτη ακρίβεια στον Αλγερινό εξτρέμ. Ο τελευταίος εκτέλεσε με το αριστερό τον Μπλάσβιχ ανοίγοντας το σκορ.

Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Σίτι έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 36′ ο Γκρίλις από πάσα του Μπερνάρντο Σίλβα είδε το σουτ του να περνά ελάχιστα άουτ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΧΡΕΖ:

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο 50′ ο Μαχρέζ βρέθηκε πάλι σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν έβαλε ξανά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Η Λειψία είδε πως μπορούσε να βρει χώρους, μιας και η Σίτι ανοίχτηκε για να πετύχει το 0-2. Και σε δυο περιπτώσεις απείλησε την εστία του Χέντερσον με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Μπέντζαμιν Χένρικς. Το εικοσάλεπτο αυτό άνηκε στη Λειψία και ολοκληρώθηκε στο 70′ με το γκολ του Γιόσκο Γκβάρντιολ.




Ο Κροάτης διεθνής στόπερ, που ακούγεται έντονα για μεταγραφή, ισοφάρισε το παιχνίδι με κεφαλιά. Πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και βρήκε δίχτυα. Η Σίτι αντέδρασε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 74′, με τον τερματοφύλακα της Λειψίας να αποκρούει το σουτ του Ιλκάι Γκουντογάν.

Δεν έκανε καμία αλλαγή ο Γκουαρντιόλα!

Το αξιοσημείωτο της «μάχης» του πάγκου ήταν πως η Σίτι δεν είχε καμία αλλαγή. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να μην προβεί σε καμία αλλαγή παίκτη! Τον λόγο δεν μπορούμε να τον γνωρίζουμε, μόνο υποθέσεις να κάνουμε. Π.χ. μπορεί ελέω ορισμένων απουσιών να μην «χτυπήσει» το ματς και να περιμένει τη ρεβάνς για να πάρει αργά και μεθοδικά την πρόκριση. Συν τοις άλλοις, να αναφέρουμε πως δεν ήταν σε καλή βραδιά ο Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος σε δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν βρίσκει δίχτυα.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ