Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ούτε στην Έμπολι έκανε στάση το τρένο της Νάπολι! (vid)
Serie A

Ούτε στην Έμπολι έκανε στάση το τρένο της Νάπολι! (vid)

Άνετο πέρασμα από την έδρα της Έμπολι έκανε η Νάπολι νικώντας τη με 2-0 για να φτάσει στην έβδομη συναπτή νίκη της στη Serie A.

25.02.2023 | 21:02

Ξανά στο +18 από τη δεύτερη θέση η Νάπολι με ματς περισσότερο από την Ίντερ. Οι πρωτοπόροι της Serie A πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα της Έμπολι πολύ εύκολα με 2-0. Αν και ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μάριο Ρούι, δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους. Έτσι με το τρίποντο στο «Κάρλο Καστελάνι» έφτασαν στους 65 βαθμούς.

Η Νάπολι είχε την τύχη με το μέρος της στο 17′, μιας και με το αυτογκόλ του Ισμαΐλι προηγήθηκε στο σκορ. Αυτό το τέρμα έδωσε ώθηση στους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι οι οποίοι πίεσαν κι άλλο προκειμένου να φτάσουν εύκολα στην επίτευξη της νίκης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Ναπολιτάνοι μάλιστα, διπλασίασαν τα τέρματά τους με άλλο ένα γκολ του Βίκτορ Όσιμενστο 28′. Ο Νιγηριανός φορ σκόραρε για 8ο σερί ματς της Νάπολι στη Serie A (είχε πετύχει γκολ την Τρίτη και στον αγώνα του Champions League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης) κι έφτασε πλέον τα 19 γκολ σε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Η Νάπολι ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρουί (απευθείας κόκκινη) στο 67′.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version