Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Χόρχε Μέντες βάζει… φωτιά στην Ισπανία – Στέλνει τον Ασένσιο στην Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Ο Χόρχε Μέντες βάζει… φωτιά στην Ισπανία – Στέλνει τον Ασένσιο στην Μπαρτσελόνα

Ο Μάρκο Ασένσιο είναι ανοιχτός στο να συζητήσει ενδεχόμενη συνεργασία με τον αιώνιο αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης.

07.03.2023 | 10:08

Είναι ένα σενάριο το οποίο έχει ειπωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν! Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη στάση της ωθεί τον Μάρκο Ασένσιο στον αιώνιο αντίπαλο. Όσο περνάει ο καιρός και ο Ισπανός επιθετικός δεν ανανεώνει με τους Μαδριλένους, τόσο θα φουντώνουν οι φήμες που τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα. Στην ισπανική πρωτεύουσα ο 27χρονος αισθανόταν πως είχε βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κάρλο Αντσελότι όμως έχει διαφορετική άποψη και την… αποτυπώνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιταλός προπονητής χρησιμοποιεί ελάχιστα τον Ασένσιο. Είναι ξεκάθαρο πως στα μάτια του προτεραιότητα έχουν οι Βινίσιους και Ροντρίγκο στα φτερά, ενώ μπροστά από τον Ασένσιο βρίσκονται και λύσεις όπως αυτές των Βαλβέρδε ακόμη και του πιτσιρικά Άλβαρο.

Διάβασε επίσης: Νάπολι: Μετά τον Κβαρατσχέλια και ο Όσιμεν… έδειξε το μέλλον

Το ρεπορτάζ του Ζεράρ Ρομέρο και της καταλανικής SPORT ρίχνει λάδι στη φωτιά στις σχέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ισπανό άσσο. Αποκαλύπτει πως ο μάνατζερ του Ασένσιο, Χόρχε Μέντες έχει προτείνει τον παίκτη στο αντίπαλο δέος της Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα του Τσάβι. Μάλιστα οι Καταλανοί δεν βλέπουν με κακό μάτι την περίπτωση του παίκτη. Αντιθέτως σκέφτονται σοβαρά να του κάνουν προσεχώς επίσημη κρούση και να ανοίξουν χώρο στο ρόστερ τους για να τον φέρουν στο Καμπ Νου.

Το συμβόλαιο του Ασένσιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η διοίκηση Πέρεθ επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Το ίδιο και ο ίδιος ο Ασένσιο. Όμως με την παρουσία του Κάρλο Αντσελότι αυτό το σενάριο μοιάζει να απομακρύνεται αρκετά. Ο 27χρονος δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν πάρει εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχής του. Γι’ αυτό όλα μπορούν να συμβούν…

 




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version