ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Νικάει και «σβηστά» αυτή η Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Φούλαμ και έτσι επικράτησε με σκορ 3-0.

Νικάει και «σβηστά» αυτή η Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ το τελευταίο χρονικό διάστημα παίρνει τις νίκες που θέλει και χρειάζεται. Αλλά τα παιχνίδια της έχουν άγχος και πίεση μέχρι το φινάλε. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύ καιρός από την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπόρνμουθ.

Ωστόσο, οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα επικράτησαν με σκορ 3-0 στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Φούλαμ, χωρίς να υπάρχει… χιτσκοκικό φινάλε, δείχνοντας από την αρχή ως το τέλος την κλάση τους στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι, οι Λονδρέζοι παραμένουν πρώτοι έχοντας απόσταση… ασφαλείας από τη Μάντσεστερ Σίτι στους πέντε βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο. Η Φούλαμ μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της. Όμως, όχι για πολλή ώρα με τους παίκτες του Αρτέτα από ένα σημείο και έπειτα να ξεκινάνε τη μαζική πίεση και να δημιουργούν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Η… προειδοποιητική βολή ήρθε από τον Μαρτινέλι. Ο Τροσάρ έβγαλε μία πολύ ωραία κάθετη για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, εκείνος με την ταχύτητά του μπήκε εύκολα στην περιοχή της Φούλαμ, το πλασέ του απέκρουσε ο Λένο με την μπάλα να βρίσκει στον Ρόμπινσον και να καταλήγει στα δίχτυα του Γερμανού κίπερ. Ωστόσο, για μερικά εκατοστά και στην αρχή της φάσης ο Μαρτινέλι ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι το τέρμα αυτό δεν μέτρησε

Αλλά η Άρσεναλ μετά από λίγο σκόραρε και πάλι. Αυτή τη φορά το τέρμα της μέτρησε. Ο Τροσάρ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τον Γκάμπριελ να παίρνει την κεφαλιά και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 21′. Στο 26′ ήταν η ώρα του Μαρτινέλι να γράψει και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να… μετρήσει. Η Άρσεναλ άλλαξε ωραία την μπάλα στα… πέριξ της άμυνας των γηπεδούχων, ο Τροσάρ σέντραρε και ο Βραζιλιάνος επιθετικός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα υπήρξε ένας επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων που είχαν ευκαιρίες με τους Τζάκα, Τροσάρ, Μαρτινέλι και Όντεγκαρντ για να σημειώσουν περισσότερα γκολ και στην ουσία να έχουν ένα πιο εύκολο απόγευμα. Ωστόσο, οι τελικές τους προσπάθειες δεν ήταν και τόσο καλές.

Η Φούλαμ είχε και εκείνη μερικές καλές στιγμές. Κυρίως από την πίεση των ποδοσφαιριστών της με τον Ράμσντεϊλ να κάνει εύκολα λάθη και παραλίγο ένα από αυτά να αποφέρει το γκολ για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά το τελείωμα του Περέιρα από πλάγια θέση στο 41′ πέρασε λίγο έξω. Το κερασάκι στην τούρτα για τους παίκτες του Αρτέτα ήρθε στα χασομέρια του πρώτου μέρους με τον Τροσάρ να βρίσκει τον Όντεγκαρντ, εκείνος με ωραία προσποίηση να κερδίζει χώρο και με δυνατό σουτ να κάνει το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και ούτε γκολ. Αν και η Φούλαμ ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά με την κεφαλιά του Μίτροβιτς στο 68′ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ράμστνεϊλ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: είχαν την κατοχή της μπάλας και έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το υπέρ τους 3-0 ως το τέλος και που και που να αλλάζουν με αρμονία την μπάλα και να προσφέρουν θέαμα.

Λίγο πριν το φινάλε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος φορ πάτησε το πόδι του σε γήπεδο για πρώτη φορά μετά από 101 μέρες και παραλίγο να σκοράρει, όμως, το τελείωμά του στο 88′ ήταν κακό και βρήκε πάνω στον Λένο. Έτσι, το 3-0 έμεινε ως το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ