Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έκρηξη” Λαπόρτα: «Εμείς διδάσκουμε ήθος! Μας πολεμάνε με… ψέματα»
Μπαρτσελόνα

“Έκρηξη” Λαπόρτα: «Εμείς διδάσκουμε ήθος! Μας πολεμάνε με… ψέματα»

Ο Ζοάν Λαπόρτα με δηλώσεις του τόνισε πως αρκετοί συκοφαντούν χωρίς λόγο την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως θα... δώσει απαντήσεις!

13.03.2023 | 21:37

Οι Αρχές κατηγορούν την Μπαρτσελόνα για διαφθορά και οι Μπλαουγκράνα θα χρειαστεί να… υπερασπιστούν τον σύλλογο στα δικαστήρια! Η Ρεάλ Μαδρίτης με την σειρά της θα τεθεί “εναντίον” της μεγάλης της αντιπάλου…

Ο Λαπόρτα, αλλά και οι άμεσα εμπλεκόμενοι με αυτές τις κατηγορίες θεωρούν δεδομένη την αθώωση της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος της Μπάρτσα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως αρκετοί προσπαθούν με τα… ψέματα να κάνουν κακό στον σύλλογο.

Τόνισε πως στην Μπαρτσελόνα είναι όλοι έτοιμοι να… υπερασπιστούν τον σύλλογο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το ήθος και τις αξίες που έχει από το ξεκίνημα της ιστορίας του.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Η Μπαρτσελόνα είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος που διδάσκει ήθος και έχει αξίες! Το έχει αποδείξει αυτό. Αυτός ο σύλλογος θαυμάζεται από όλον τον κόσμο και τον αναγνωρίζουν άπαντες», είπε ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα.

«Υπάρχουν όμως κάποιοι που με φθόνο, προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα και την φήμη αυτής της ομάδας, με μερικές… κακόβουλες εκστρατείες. Εμείς θα υπερασπιστούμε αυτόν τον σύλλογο με όλη μας την δύναμη όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοάν Λαπόρτα.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version