Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Βράζει» η Λειψία με διαιτητή και VAR – Μετά το πέναλτι, «έκλεισε τα μάτια» σε φάουλ του Έντερσον! (vids)
Champions League

«Βράζει» η Λειψία με διαιτητή και VAR – Μετά το πέναλτι, «έκλεισε τα μάτια» σε φάουλ του Έντερσον! (vids)

Έξαλλοι άπαντες στη Λειψία με τις αποφάσεις του Σλοβένου διαιτητή, Βίντσιτς, που «σφυρίζει 100-0» υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι.

14.03.2023 | 23:13

Καθόλου καλά δεν πηγαίνουν τα πράγματα για τη Λειψία στο Μάντσεστερ σήμερα. Η Σίτι την έχει ισοπεδώσει με το σκορ αυτή τη στιγμή να είναι 5-0, με καρέ τερμάτων του Χάαλαντ και γκολάρα του Γκουντογάν. Βέβαια, όλα αυτά θα μπορούσαν να μην είχαν συμβεί, αν ο διαιτητής έπαιρνε άλλες αποφάσεις…

Συγκεκριμένα, ο Βίντσιτς από τη Σλοβενία μάλλον τα έχει κάνει μαντάρα, αδικώντας τη γερμανική ομάδα. Η αρχή έγινε με το αμφιλεγόμενο πέναλτι που κέρδισε η Σίτι και μετέτρεψε σε γκολ ο Χάαλαντ. Παρότι είδε και το VAR, o ρέφερι έδειξε άσπρη βούλα.




Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 34ο λεπτό και με το σκορ στο 2-0, ο Βίντσιτς έκλεισε τα μάτια του σε καθαρό φάουλ του Έντερσον στον Λάιμερ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βγήκε πολύ ψηλά για να σταματήσει τον μέσο της Λειψίας και δεν το έκανε με ορθολογικό τρόπο. Έκανε πεντακάθαρο φάουλ, αλλά δεν καταλογίστηκε ποτέ. Αντιθέτως, έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τίμο Βέρνερ για διαμαρτυρία.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version