Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι 4 λύσεις της Ρεάλ για τον πάγκο – Δύο.. έμπειροι και δύο «πρώην» (pic)!
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι 4 λύσεις της Ρεάλ για τον πάγκο – Δύο.. έμπειροι και δύο «πρώην» (pic)!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης τσεκάρουν άμεσα για... νέο προπονητή, καθώς όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι!

15.03.2023 | 17:11

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως στο τέλος της σεζόν θα λύσει την συνεργασία της με τον σπουδαίο και πετυχημένο Κάρλο Αντσελότι. Όλα δείχνουν πως ο Ιταλός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Μαδριλένων…

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη βγει στην αγορά και ψάχνουν για τον προπονητή που θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τον Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα, με την SPORTBILD, οι πρωταθλητές της Ισπανίας έχουν κυκλώσει 4 ονόματα που θα μπορούσαν να κάτσουν στον πάγκο της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως τσεκάρουν τα ονόματα των Τόμας Τούχελ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Τσάμπι Αλόνσο και Ραούλ!

Φυσικά και οι δύο πρώτοι έχουν την εμπειρία και την ποιότητα από το κορυφαίο προπονητικό επίπεδο, όμως οι Αλόνσο και Ραούλ είναι δύο προσωπικότητες που κάνουν τεράστιο “γκελ” στις τάξεις των οπαδών της Ρεάλ, ενώ έχουν δείξει θετικά δείγματα στα πρώτα τους βήματα ως προπονητές.

Είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα παρθεί 100% από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ η περίπτωση παραμονής του Αντσελότι.. φαίνεται πως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.




 

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version