ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 22/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 22/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (21:45): Η Μάνσφιλντ είναι εκείνη που έχει πραγματικό κίνητρο στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της League Two. Και παλεύει για κάτι καλό. Για την ώρα, έχει πέσει στην 8η θέση, δηλαδή είναι εκτός πλέι οφ. Έχει δύο ματς λιγότερα, κάτι που σημαίνει πως στην ιδανική περίπτωση, μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και το 3ο εισιτήριο που οδηγεί απευθείας σε άνοδο. Διαφορετικά, θέλει να είναι στα πλέι οφ. Βέβαια, υποχώρησε κάπως, λόγω της μόλις μίας νίκης (3-1 τη Γουίμπλεντον) σε τέσσερα παιχνίδια. Με την Στόκπορτ, προ ημερών, έμεινε στο 1-1, αν και αυτό το αποτέλεσμα αδικεί την αντίπαλό της. Δεν έκανε καλό παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’ και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 93’ με τον Άκινς, στη μοναδική τελική της εντός στόχου! Σκοράρει με άνεση, διαθέτοντας την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 55 γκολ. Όμως, δέχεται κιόλας πολύ εύκολα, έχοντας την 6η χειρότερη άμυνα!

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (21:45): Η Γκρίμσμπι είναι λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας και στην ουσία χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, όσο παράξενο και να ακούγεται για ομάδα που έχει μπροστά της άλλα 12 παιχνίδια. Εντάξει, αν τα κερδίσει όλα μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ (-14). Ή, αντίθετα, αν τα χάσει όλα, μπορεί να κινδυνεύσει με υποβιβασμό (+14). Έχασε 5-0 από την Μπράιτον για το Κύπελλο Αγγλίας και έτσι το «ταξίδι» της στη διοργάνωση σταμάτησε στα προημιτελικά. Αναμφίβολα, μεγάλη επιτυχία για ομάδα της δυναμικής της. Στο πρωτάθλημα, πάλι, νίκησε 1-0 τη Σάτον, εκτός έδρας, σε ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές. Στάθηκε τυχερή στο να βρει εκείνη το γκολ που έκανε τη διαφορά και πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη. Είχε προηγηθεί το επίσης 1-0 (εντός) με τη Ρότσντεϊλ. Επίσης, το τελευταίο διάστημα έχει μόλις μία ήττα σε 7 αγώνες (3-3-1), βελτιώνοντας αρκετά τη βαθμολογική της θέση.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ (21:45): Πρώτη επίσημη υποχρέωση για την Ιρλανδία μέσα στο 2023. Είναι μια πρόβα τζενεράλε το ματς με τη Λετονία, καθώς ακολουθούν παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024. Συμμετέχει στον όμιλο της Ελλάδας, μαζί με τις Ολλανδία και Γαλλία, επομένως οι πιθανότητες της για πρόκριση είναι περιορισμένες στο ελάχιστο. Ο Στέφεν Κένι ανέλαβε το 2020 με στόχο να «χτίσει» από την αρχή, ωστόσο μετά από 2,5 και πλέον χρόνια υπάρχουν κάμποσα ερωτήματα. Και αυτό γιατί η Ιρλανδία παρουσιάζει μόλις οκτώ νίκες στα τελευταία 30 παιχνίδια της. Κακή η παρουσία της στο Nations League, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση, πίσω από τις Σλωτία και Ουκρανία. Στην τελευταία της χρονικά υποχρέωση χαμογέλασε, καθώς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μάλτας.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ (21:45): Η Λετονία είχε μια εξαιρετική παρουσία στην 4η κατηγορία του Natons League. Πήρε την πρώτη θέση του Group 1 στην ισοβαθμία με τη Μολδαβία, καθώς και το εισιτήριο ανόδου στην 3η κατηγορία. Η ομάδα του Καζακέβικς έκλεισε την προηγούμενη χρονιά με τη συμμετοχή στο Baltic Cup. Νίκησε την Εσθονία στα πέναλτι, ωστόσο ηττήθηκε με τον ίδιο τρόπο από την Ισλανδία. Το ματς με την Ιρλανδία είναι μια πρόβα τζενεράλε, καθώς ακολουθεί η πρώτη υποχρέωση για τα προκριματικά του Euro 2024. Εκεί όπου αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Ουαλία στο Κάρντιφ. Και το παιχνίδι με την Ιρλανδία είναι ιδανικό για να βγουν συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική της κατάσταση.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ