ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Κατάθεση ψυχής από τον Ντε Κέτελαρ: «Είμαι απογοητευμένος, αλλά θα ανακάμψω»

Ο Τσαρλς Ντε Κέτελαρ μίλησε σε βελγική εφημερίδα μιλώντας για την ομολογουμένως κακή χρονιά που διανύει με τη φανέλα της Μίλαν.

Κατάθεση ψυχής από τον Ντε Κέτελαρ: «Είμαι απογοητευμένος, αλλά θα ανακάμψω»

Ο Τσαρλς Ντε Κέτελαρ ήταν ειλικρινής όταν συλλογίστηκε την πρώτη του σεζόν με τη Μίλαν, εξηγώντας γιατί δυσκολεύεται να δείξει τον καλύτερό του εαυτό στη Serie A. Ο 22χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν το επίκεντρο των προσπαθειών των «ροσονέρι» στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού και τελικά κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του αφού πλήρωσαν στην Κλαμπ Μπριζ 32 εκατομμύρια ευρώ.

Δυστυχώς για τη Μίλαν όμως, ο Ντε Κέτελαρ δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτή τη σεζόν, παρέχοντας μόνο μία ασίστ σε 31 εμφανίσεις. Μιλώντας στο Het Laatste Nieuws (βελγική εφημερίδα), ο Ντε Κέτελαρ μίλησε επίσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, αλλά και για ορισμένους συμπαίκτες του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ντε Κέτελαρ:

Για το Mundial: «Ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα προσωπικά το Mundial, έπαιξα μόνο 15 λεπτά, αλλά είμαι πιο απογοητευμένος για τη χώρα και τους φιλάθλους. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του αλλά πάντα την ομάδα στην οποία παίζει».

Για την πρώτη του σεζόν στη Μίλαν: «Απογοητευτική, πράγματι αρνητική. Σίγουρα δεν ήταν οι προσδοκίες μου. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την Κλαμπ Μπριζ και μετά τη μετακόμισή μου στη Μίλαν, για την οποία δεν μετανιώνω, ήλπιζα να γίνω πιο σημαντικός από ό,τι μέχρι τώρα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Το ένα είναι το περιβάλλον, ένα υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου, η προσαρμογή σε τόσα πράγματα. Η ζωή εκτός γηπέδου. Κρίνω την απόδοσή μου με διαφορετικό τρόπο από τον κόσμο ή τον Τύπο. Προσπαθώ να κοιτάζω περισσότερο την τεχνική πλευρά και έτσι προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έφτανε στη Δανία ο νέος Χάαλαντ

Για την κριτική που δέχεται: «Παραδέχομαι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λαμβάνω αυτά τα σχόλια, αλλά ποτέ δεν έχω επικεντρωθεί στην κριτική. Στη Μπριζ έλαβα πολλά από αυτά, θετικά και αρνητικά. Στη Μίλαν τα σχόλια ήταν θετικά στην αρχή και μετά έγιναν αρνητικά. Ποτέ δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί από την αρνητική κριτική, όπως δεν θα την αφήσω να πάει στο μυαλό μου αν γίνει θετική μια μέρα. Πολλοί συμπαίκτες με συμβούλεψαν να μην διαβάζω τις εφημερίδες και έτσι δεν ήξερα καν για τον τίτλο “Ο Πρίγκιπας του Σαν Σίρο”.





 

«Αν πίστευα τα ΜΜΕ, θα πήγαινα στο Μιλανέλο κλαίγοντας!»

Για τη στήριξη των συμπαικτών του: «Σίγουρα νιώθω και εκτιμώ τη στοργή και την υποστήριξη των συμπαικτών μου, αλλά δεν θέλω να παραμένω σε αυτή την κατάσταση όλη την ώρα, θέλω να δείχνω ότι “πεινάω” και ότι ζω για το ποδόσφαιρο και για να έχω καλή απόδοση. Αν πίστευα τα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται ότι κάθε μέρα θα πήγαινα στο Μιλανέλο κλαίγοντας!»

Για τις διαφορές μεταξύ βελγικού και ιταλικού ποδοσφαίρου: «Το επίπεδο είναι υψηλότερο και υπάρχει μεγαλύτερη ένταση. Είναι πιο δύσκολο να μπεις στην αντίπαλη περιοχή του πέναλτι. Το παιχνίδι είναι πιο τακτικό, πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μας απασχολεί περισσότερο η τακτική από ό,τι στο Βέλγιο».

Για τον Πάολο Μαλντίνι: «Είναι πολύ κοντά στην ομάδα και έχω πολύ καλή σχέση μαζί του όπως και με τους άλλους παίκτες, παρεμπιπτόντως. Μιλάμε μεταξύ μας και με κάνει να νιώσω την εμπιστοσύνη του. Είναι ένα άτομο που εκπροσωπεί τη Μίλαν και η ομάδα είναι πολύ σημαντική για τον Μαλντίνι».

Τέλος, ο Ντε Κέτελαρ αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να δείξει τα προσόντα του στη Μίλαν: «Δεν βάζω στον εαυτό μου χρονοδιάγραμμα. Θα προσπαθήσω να τελειώσω τη σεζόν δουλεύοντας όσο πιο σκληρά μπορώ κάθε μέρα και μετά να καταφέρω να πάρω μια θέση εκκίνησης. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ