Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκάβι, μην… μιλάς πριν το τέλος – Ο Βινίσιους τον “ξεφτίλισε” (vid)
Μπαρτσελόνα

Γκάβι, μην… μιλάς πριν το τέλος – Ο Βινίσιους τον “ξεφτίλισε” (vid)

Ο Γκάβι έκανε στενό "μαρκάρισμα" στον Βινίσιους στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Βραζιλιάνος σταρ του απάντησε...

06.04.2023 | 18:08

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.. βρήκε μεγάλη θριαμβεύτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και έριξε 4αρα στους Καταλανούς, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey!

Για μια ακόμη φορά το…El Clasico είχε μεγάλη ένταση και οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν τις “λογομαχίες” τους. Γκάβι και Βινίσιους δεν έχουν καλή σχέση και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο χρονικό ματς…

Στο πρώτο ημίχρονο ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε πάρει αγκαλιά τον Βραζιλιάνο σταρ και του ψιθύριζε: «Είσαι πολύ κακός παίκτης να ξέρεις»

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο ο Βινίσιους πήρε μαζί με τον Μπενζεμά τη Ρεάλ Μαδρίτης από το… χέρι και την οδήγησαν στην πρόκριση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν ξέχασε τα λόγια του Γκάβι στο πρώτο ημίχρονο και του απάντησε μετά το τέλος του ματς!

«Είμαι πολύ κακός ε; Το θυμάσαι; Είναι πολύ λυπηρό όμως τώρα, είσαι εκτός του Copa del Rey», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βινίσιους!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version