ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ήθελε ροτέισον η Μίλαν, γκέλα… ολκής με Έμπολι (vid)

Η Μίλαν είχε το μυαλό της στη Νάπολι και στο Champions League. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το πως έμεινε στο 0-0 με την Έμπολι.

Ήθελε ροτέισον η Μίλαν, γκέλα… ολκής με Έμπολι (vid)

Πέταξε δύο βαθμούς η Μίλαν! Οι Μιλανέζοι με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Έμπολι και μοιραία έμειναν στο 0-0 στο Σαν Σίρο. Ο Πιόλι στο τελευταίο 20λεπτο έριξε στο παιχνίδι βασικά του στελέχη όμως ήταν αργά.

Το ματς

29η αγωνιστική της Serie A, με την Μίλαν να φιλοξενεί την Έμπολι στο Σαν Σίρο. Οι «Ροσονέρι» ήθελαν τη νίκη αλλά ο Στέφανο Πιόλι επεδίωξε να την πάρει σπαταλώντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Ο Ιταλός προπονητής έκανε αρκετές αλλαγές προκειμένου να έχει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του για το επικείμενο ντέρμπι με τη Νάπολι για τους «8» του Champions League.

Οι Μιλανέζοι με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους κατάφεραν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Η κατοχή της μπάλας πέρασε στα πόδια τους με την Έμπολι στο πρώτο 45λεπτο να έχει σχεδόν μόνιμα παθητικό ρόλο. Ρέμπιτς και Σαλεμάκερς ταλαιπώρησαν αφάνταστα τους αμυντικούς της Μίλαν. Καμία προσπάθειά τους όμως δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο. Η Έμπολι από την μεριά της δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ποτέ την εστία της Μενιάν. Μοιραία το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς. Η κατοχή της μπάλας ξεπέρασε το 67% με τη Μίλαν να πιέζει πιο πολύ για το γκολ. Στο 58′ ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι δίνοντας χέρι σε επαφή του Εμπουεχί στην επαφή του με τη μπάλα στον αέρα. Το VAR εξέτασε τη φάση, ο διαιτητής είδε αρκετά replay και το πέναλτι λίγο μετά σωστά ακυρώθηκε. Μετά το 70′ η ομάδα του Πιόλι πίεσε ακόμη περισσότερο. Λεάο και Ζιρού πέρασαν στο παιχνίδι με σκοπό να δημιουργήσουν περισσότερους κινδύνους και να λύσουν τον… γρίφο του παιχνιδιού. Στο 87′ ο Ντίαζ άγγιξε το γκολ μετά από συνεργασία με τον Ζιρού όμως ο Περιζάν του στέρησε τη χαρά αποκρούοντας εντυπωσιακά. Δύο λεπτά μετά όμως η Μίλαν βρήκε το γκολ όμως το VAR το ακύρωσε σωστά καθώς ο Ζιρού χρησιμοποίησε το χέρι του για να σκοράρει. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. 0-0.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ