ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 7/4)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 7/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΕΜΠΟΛΙ (22:00): Με εντυπωσιακό τρόπο έβαλε τέλος στο σερί τριών αγώνων δίχως νίκη η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» πήγαν στη Νάπολη για… παράδοση-παραλαβή
στέμματος και έριξαν μια ξεγυρισμένη τεσσάρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια. Και κάπως έτσι, δεν χάθηκε κι άλλο έδαφος στη μάχη για την τετράδα. Πρωταγωνιστές του 4-0 ήταν οι Λεάο με
δύο γκολ, Ντίας με γκολ και ασίστ, ενώ άλλο ένα τέρμα πέτυχε ο Σάλεμακερς. Συν τοις άλλοις, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι θα δουν με άλλο μάτι το παιχνίδι που έχουν μπροστά (12/4) πάλι με τη Νάπολι, αλλά στο Μιλάνο, για τα προημιτελικά του Champions League. Προφανώς και το ματς δεν ήταν για τέτοιο σκορ, αλλά η διαφορά έγκειτο στην ευστοχία της μιας και την αστοχία της άλλης ομάδας. Τραυματίες παραμένουν οι Καλουλού (στόπερ) και Ιμπραήμοβιτς (φορ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΕΜΠΟΛΙ (22:00): Πρόωρη Ανάσταση έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η Έμπολι. Και… Πάσχα θα έλεγε κάποιος, αν σκεφτεί κανείς ότι πανηγύρισε την πρώτη νίκη της μετά τις 23 Ιανουαρίου. Είχαν μεσολαβήσει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν διαδοχικές και πρόσφατες. Το παιχνίδι με τη Λέτσε ήταν κομβικό, αλλά έπαιξε όπως άρμοζε στην περίσταση και κατάφερε να πάρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ πέτυχε από το σημείο του πέναλτι ο Καπούτο στο 62’. Και κάπως έτσι, απέκτησε διψήφια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, η οποία της δίνει πολύ μεγάλη ασφάλεια αναφορικά με την παραμονή. Τιμωρημένος είναι ο Τονέλι (στόπερ), που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και τραυματίες οι Βικάριο (βασικός κίπερ) και Άκπα-Άκρο (μέσος)

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Ντεμπούτο με νίκη για τον Μεντιλιμπάρ στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης. Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν με 2-0 της Κάντιθ εκτός έδρας, έχοντας τον έλεγχο από νωρίς στο ματς και τρεις μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα είκοσι λεπτά. Τελικά βρήκε το γκολ νωρίς στο δεύτερο μέρος, με τον Οκάμπος στο 51' να ανοίγει το σκορ και στο 74' ο Εν Νεσίρι έκανε το 2-0 για να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Στο συν τέσσερα πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, έρχεται την επόμενη εβδομάδα το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League. Στο ματς με τη Θέλτα δεν υπολογίζει στον μέσο Χορδάν και στον μεσοεπιθετικό Κορόνα. Μετά από καιρό έχει και πάλι τους Ρεκίκ, Μαρκάο και Γκόμες.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Ήθελε τη νίκη απέναντι στην Αλμερία προκειμένου να παραμείνει στην έβδομη θέση (αν κατακτήσει το Κύπελλο η Ρεάλ, τότε θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο), αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε ισάριθμες για το τελικό 2-2, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε ωστόσο να διευρύνει το αήττητο σερί της στα έξι ματς, έχοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτά τα παιχνίδια. Πλέον, με την 7η θέση να είναι πιθανό να οδηγήσει στην Ευρώπη, έχει μεγάλο κίνητρο, πάει στη Σεβίλλη για τους τρεις βαθμούς. Εκτός ο τερματοφύλακας Μαρτσεσίν και πάλι, τιμωρημένος ο Βέιγκα, τραυματίες οι Μινγκέθα και
Σολάρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ