Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο… μαινόμενος – Νεύρα ο Πορτογάλος, τσακώθηκε με αντιπάλους του (vid)
Αλ Νασρ

Κριστιάνο… μαινόμενος – Νεύρα ο Πορτογάλος, τσακώθηκε με αντιπάλους του (vid)

Νεύρα, πολλά νεύρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο φινάλε του χθεσινού αγώνα της Αλ Νασρ.

10.04.2023 | 10:05

Πυρ και μανία ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τέλος του χθεσινού αγώνα της Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Φεϊχά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είδε την ομάδα του να μένει στο 0-0 με την αντίπαλό του και να υποπίπτει σε γκέλα στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Αλ Νασρ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η διαφορά των δύο ήταν μεγάλη, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όμως καμία από αυτές δεν κατέληξε στον επιθυμητό στόχο.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κριστιάνο στο φινάλε της αναμέτρησης ήταν φανερά εκνευρισμένος. Ο 38χρονος επιθετικός με το τελικό σφύριγμα έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα. Ο τηλεοπτικός φακός τον απαθανάτισε να τσακώνεται με αντιπάλους του ενώ στη συνέχεια όντας… μπαρούτι κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Το αποτέλεσμα δεν βολεύει καθόλου την ομάδα του. Η Αλ Νασρ έχασε πολύτιμο έδαφος για τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή μένοντας στο -3 από την πρωτοπόρο Αλ Ιτιχάντ με το τέλος της 23ης αγωνιστικής.

Δείτε την αντίδραση του Κριστιάνο μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Αλ Νασρ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version