Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Ντόρτμουντ πέτυχε το τέλειο deal – Υποσχέσεις για τίτλους (vid)
Ντόρτμουντ

Επίσημο: Η Ντόρτμουντ πέτυχε το τέλειο deal – Υποσχέσεις για τίτλους (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ήρθε σε συμφωνία με τον Μπραντ για νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2026!

11.04.2023 | 18:02

Αν μη τι άλλο η Μπορούσια Ντόρτμουντ περνάει μια… περίεργη χρονιά μέχρι στιγμής. Οι Βεστφαλοί έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, όμως βρίσκονται ακόμα.. εντός της διεκδίκησης του τίτλου, με την Μπάγερν Μονάχου φυσικά να έχει το “πάνω χέρι”!

Παρόλα αυτά οι Γερμανοί κάνουν τα πλάνα τους για το μέλλον και κατάφεραν να.. έρθουν σε μια εξαιρετική συμφωνία με ένα από τα αστέρια τους.

Συγκεκριμένα, η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ήρθε σε συμφωνία με τον Μπραντ για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και ο Γερμανός σταρ θα παραμείνει στους κιτρινόμαυρους μέχρι και το καλοκαίρι του 2026!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Πλέον μπορώ να αφοσιωθώ ακόμα πιο πολύ στην Ντόρτμουντ και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τα κιτρινόμαυρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε και θα πετύχουμε κάτι σπουδαίο και μεγάλο μέσα στα επόμενα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπραντ μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους Γερμανούς.

Ο Μπραντ είναι ξεκάθαρο πως θα είναι από τους ηγέτες των Βεστφαλών την επόμενη χρονιά και έχει “δέσει” στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας του. Μια ηχηρή κίνηση από τους Βεστφαλούς.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version