ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Ίντερ «κατάπιε» εύκολα την Μπενφίκα! (vids)

Η Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Μπενφίκα και έκανε ένα μεγάλο βήμα για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Η Ίντερ «κατάπιε» εύκολα την Μπενφίκα! (vids)

Η Ίντερ στην Ιταλία παραπατάει. Όμως, στην Ευρώπη οι Μιλανέζοι δεν… καταλαβαίνουν από κανέναν και τίποτα. Έτσι, χωρίς να βγάλουν… μάτια με την εμφάνισή τους, επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Μπενφίκα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των «8» του Champions League.

Οι Ιταλοί δεν είχαν πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά δύο στιγμές έφταναν για εκείνους, ώστε να πάρουν μία σπουδαία νίκη. Από την άλλη οι Πορτογάλοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο αν ήταν πιο ουσιαστικοί στις τελικές τους ευκαιρίες.

TO ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε κάπως… μουδιασμένα. Και αυτό ήταν πέρα ως πέρα λογικό μιας και οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερο βάρος στην τακτική τους προσέγγιση, παρά στο να παίξουν επιθετικά και να δημιουργήσουν τελικές ευκαιρίες μπροστά από τους δύο τερματοφύλακες.

Η Μπενφίκα όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πόδια της και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ονάνα. Η Ίντερ από τη δική της τη μεριά έπαιξε έξυπνα και όντας πολύ καλά οχυρωμένη προς τα πίσω έδωσε χώρο στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν αυτό στο έπακρο. Αλλά χωρίς κάτι σημαντικό. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποιο γκολ ή μεγάλη ευκαιρία με την καλύτερη να καταγράφεται στο 15′ όταν ο Ονάνα νίκησε τον Ράφα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και τόσα πολλά. Η Μπενφίκα ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρόλα αυτά η Ίντερ ήταν εκείνη που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη μία από τις λίγες ευκαιρίες της. Ο Μπαρέλα ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Πορτογάλων στο 51′ όταν ο Ιταλός μέσος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Μπαστόνι και νίκησε τον Βλαχοδήμο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο από εκεί και πέρα και ανέβηκαν αρκετά. Αυτό, όπως ήταν λογικό και επόμενο έφερε περισσότερα κενά στην άμυνά τους. Οι Πορτογάλοι ήταν πιο επικίνδυνοι, όμως, δεν είχαν καθαρό μυαλό στις τελικές τους ευκαιρίες και έτσι δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ένα ακόμη ένα γκολ από τους Ιταλούς από τον Λουκάκου στο 82′ με τον Βέλγο φορ να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι.

Το 2-0 έμεινε ως το τέλος και έτσι οι «νερατζούρι» έκαναν το πρώτο βήμα, ώστε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ