ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Στρατηγικές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο

Στρατηγικές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο.

Στρατηγικές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο

Στρατηγικές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο: Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε;

Στις μέρες μας όλο και περισσότερος κόσμος αποφασίζει να ασχοληθεί με τον στοιχηματισμό σε αθλητικά γεγονότα, πρωτίστως ως μία δραστηριότητα αναψυχής και δευτερευόντως ως έναν τρόπο για αν αυξήσει το εισόδημά του. Με λίγα λόγια είναι ένας συνδυασμός “τερπνόν μετά του ωφελίμου”. Πώς όμως μπορεί να κερδίσει λεφτά από το στοίχημα; Υπάρχουν κάποιες βασικές στρατηγικές που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος; Είναι κάποια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου πιο κερδοφόρα από κάποια άλλα; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι η εξής: Αρχικά σίγουρα υπάρχουν πρωταθλήματα που προσελκύουν περισσότερους παίκτες στοιχήματος λόγω της αίγλης τους (καλύτερες ομάδες και παίκτες) όπως είναι η Premier League. Σε αυτά τα πρωταθλήματα όπως είναι λογικό υπάρχουν και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές. Είναι όμως αυτά τα πρωταθλήματα και τα πιο επικερδή; Η απάντηση εδώ είναι πιο πολύπλοκη απ’ ότι φαντάζεστε και η συμβουλή μας για έναν αρχάριο παίκτη στοιχήματος είναι να βρει ένα-δύο πρωταθλήματα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του και να επικεντρωθεί σε αυτά.

Κωδικοί μπόνους ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο λαοφιλές άθλημα και ως εκ τούτου όλο και περισσότεροι άνθρωποι όταν αποφασίσουν να στοιχηματίσουν, στοιχηματίζουν σε αυτό. Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για αρχάριους παίκτες είναι οι κωδικοί μπόνους. Τι είναι όμως ένας κωδικός μπόνους; Πολλοί bookmakers στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν νέους παίκτες και για διαφημιστικούς σκοπούς προωθούν κάποιου είδους εκπτώσεις και προσφορές, όπως είναι μπόνους κατάθεσης*, δωρεάν κουπόνια στοιχήματος με τη μορφή freebet* κ.ά. Αυτό λοιπόν είναι και ένας κωδικός μπόνους ποδοσφαίρου. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλούς κωδικούς μπόνους* από διάφορες στοιχηματικές εταιρίες τους οποίους μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ τους και να βρείτε αυτόν που ταιριάζει 100% σε εσάς. Αφού βρείτε τον κωδικό μπόνους που σας ταιριάζει πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα για να τον εφαρμόσετε και να επωφεληθείτε πλήρως: Συνήθως για να εφαρμοστεί ο κωδικός μπόνους* θα πρέπει να εγγραφείτε στον εκάστοτε bookmaker μέσα από τα link που θα βρείτε στη σελίδα μας και έπειτα να χρησιμοποιήσετε τον σχετικό κωδικό στο πεδίο που θα σας ζητηθεί κατά τη διαδικασία εγγραφής σας. Αφού το κάνετε αυτό θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη στοιχηματική σας απόλαυση με ένα μπόνους που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, αφού θα το έχετε επιλέξει εσείς.

Ποια στοιχήματα να επιλέξετε για να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο;

Όσο πιο δημοφιλές είναι το πρωτάθλημα που θα επιλέξετε να στοιχηματίσετε τόσο πιο πολλές διαθέσιμες αγορές προς στοιχηματισμό θα βρείτε σε κάποιον αγώνα. Σε πολλούς bookmakers μπορείτε να στοιχηματίσετε σε απλές αγορές όπως είναι για παράδειγμα η τελική έκβαση του αγώνα (1Χ2), το πόσα τέρματα θα σημειωθούν σε έναν αγώνα, συνδυαστικά στοιχήματα όπως το πόσα τέρματα θα σημειωθούν στον αγώνα και ποια ομάδα θα κερδίσει, μπορείτε να βρείτε στοιχήματα σε αγορές σκόρερ, μπορείτε να στοιχηματίσετε πως θα επιτευχθεί κάποιο γκολ (με κεφαλιά, με σουτ, με αυτογκόλ κ.ά.), μπορείτε να στοιχηματίσετε αν κάποιος παίκτης θα σκοράρει ή τον τρόπο που θα σκοράρει (π.χ. Με πέναλτι ή με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ) και αμέτρητα άλλα. Στα μεγάλα πρωταθλήματα όπως είναι η Premier League ή το Champions League υπάρχουν στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν για στοιχηματισμό το πόσα offside θα σημειωθούν στον αγώνα ή το πόσα σουτ θα είναι on target.

Στοίχημα για το ποιος θα πετύχει το γκολ

Όπως αναφέραμε και άνωθεν υπάρχουν αγορές στοιχηματισμού για το ποιος θα πετύχει το 1ο γκολ του αγώνα, ποιος θα πετύχει το 1ο γκολ μιας συγκεκριμένης ομάδας ή αν ένας παίκτης θα σκοράρει γενικά στον αγώνα ή αν θα σκοράρει ένα γκολ, δύο γκολ ή θα σημειώσει χατ-τρικ. Φυσικά, όταν κάποιος αποφασίσει να στοιχηματίσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καλό θα ήταν να κοιτάξει προς παίκτες φαινόμενα όπως για παράδειγμα είναι ο Νορβηγός Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς. Ή ο Μέσι ή ακόμα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ειδικούς κωδικούς προώθησης που χρησιμοποιώντας τους μπορείτε να λάβετε το ποντάρισμά σας πίσω σε μορφή κουπονιού (freebet) αν το δελτίο που παίξετε διευθετηθεί ως χαμένο.

Στοίχημα στον αριθμό τερμάτων

Υπάρχουν και διαθέσιμες αγορές προς στοιχηματισμό στην αγορά τερμάτων ενός αγώνα ή με πιο απλά λόγια: το πόσα γκολ θα σημειωθούν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Συνήθως το line για το πόσα γκολ θα σημειωθούν είναι το under/over 2.5 goals (σε αυτό το line αν σημειωθούν μέχρι δύο γκολ το τελικό αποτέλεσμα θεωρείτε under, αν σημειωθούν 3 γκολ και πάνω θεωρείτε over), ωστόσο υπάρχουν πολλά διαφορετικά lines (under/over 0.5, under/over 1.5, 3.5 κ.ο.κ) για να επιλέξετε. Όπως είναι λογικό υπάρχουν πρωταθλήματα όπως είναι το ολλανδικό που τα over σημειώνονται πιο εύκολα, υπάρχουν όμως και πρωταθλήματα όπως η ελληνική super league που τα under εμφανίζονται πιο συχνά. Πέρα από τα πρωταθλήματα, υπάρχουν και ομάδες που έχουν μία ροπή προς την εμφάνιση ενός εύρους τερμάτων, όπως για παράδειγμα είναι η ιταλική Αταλάντα που έχει μία ροπή προς το over ή όπως είναι η φετινή Chelsea που έχει μία ροπή προς το under.

Συνδυασμένα στοιχήματα

Φυσικά υπάρχουν και αγορές προς στοιχηματισμό με συνδυαστικά στοιχήματα, όπως αν ένας παίκτης θα σκοράρει κάποιο τέρμα κι αν θα κερδίσει η ομάδα του ή και άλλα πιο εξεζητημένα στοιχήματα, τα οποία αυξάνουν και το συντελεστή κερδών. Οτιδήποτε κι αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε, φροντίστε αρχικά να είστε καλά πληροφορημένοι και έπειτα να χρησιμοποιήσετε κάποιον κωδικό μπόνους που θα βρείτε στη σελίδα μας, ώστε αν το δελτίο σας διευθετηθεί ως χαμένο να λάβετε πίσω το ποντάρισμά σας σε μορφή freebet. Περιηγηθείτε στη σελίδα μας, βρείτε τον κωδικό μπόνους που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τα links μας για να εγγραφείτε στον bookmaker και εισάγετε των κωδικό μπόνους που εσείς επιλέξατε στο πεδίο που θα σας ζητηθεί κατά τη διαδικασία εγγραφής σας ώστε να επωφεληθείτε 100%!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ