ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ποστέκογλου προανήγγειλε αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Από το κακό στο χειρότερο η Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να νικήσει τη 14η ομάδα της βαθμολογίας, Χοφενχάιμ, μένοντας στο 1-1 στο «Αλιάντς Αρίνα».

Από το κακό στο χειρότερο η Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έψαχνε τρόπο και αντίπαλο για να… ξεσπάσει. Άλλωστε τα τελευταία της αποτελέσματα σε Γερμανία και Ευρώπη δεν ήταν και τόσο καλά. Με αποκορύφωμα την εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League με σκορ 3-0.

Η 14η της βαθμολογίας της Bundesliga, Χοφενχάιμ, έδειχνε πως ήταν το καλύτερο… θύμα. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Τόμας Τούχελ, αν και προηγήθηκαν, έμεινα  στο 1-1 στο εντός έδρας ματς στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Έτσι, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τους Βαυαρούς που πάνε από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

TO ΜΑΤΣ:

Η διαφορά δυναμικής μεταξύ των δύο συλλόγων ήταν πολύ μεγάλη εξ αρχής. Οι γηπεδούχοι, όμως, στα πρώτα δέκα λεπτά δεν μπορούσαν να κρατήσουν εύκολα την μπάλα στα πόδια τους και γενικά να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αυτό, όσο περνούσε η ώρα άλλαζε. Αν και η Χοφενχάιμ ήταν καλά κλεισμένη πίσω.

Όλα αυτά που έχουν συμβεί τις περασμένες ημέρες ήταν λογικό και επόμενο να έχουν επηρεάσει σε έναν βαθμό και τους παίκτες. Δεν ήταν μόνο η βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 3-0 για το Champions League. Αλλά και το επεισόδιο μεταξύ του Σανέ και του Μανέ.

Οι παίκτες του Τούχελ έδειχναν να πατάνε καλύτερα και να ανεβάζουν στροφές αργά και σταθερά. Μέχρι που ήρθε το γκολ στο 17′ και του έκανε ακόμη πιο εύκολη τη ζωή. Όλα ξεκίνησαν από ένα κόρνερ στα δεξιά. Η μπάλα δεν έφυγε σωστά από την άμυνα της Χοφενχάιμ με τον Κομάν να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει από… σπόντα στα πόδια του Παβάρ και τον Γάλλο μπακ από κοντά να νικάει τον Μπάουμαν και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι με το υπέρ τους αποτέλεσμα ότι το ματς είχε τελειώσει. Κάτι που φάνηκε από το πόσο χαλαροί ήταν στην αρχή του δεύτερου μέρους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μία καλή αντεπίθεση για να κάνουν τη ζημιά. Όπως και έγινε με τον Κράμαριτς να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 71′. Έτσι, οι παίκτες της Μπάγερν από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τη Γη κάτω από τα πόδια τουτς.

Οι επιθέσεις τους και οι αποφάσεις τους ήταν βεβιασμένες και μύριζαν… πανικό από μακριά. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος και η εσωστρέφεια ήρθε για τα καλά στις τάξεις των Βαυαρών που δείχνουν να μην μπορούν να ανακάμψουν άμεσα και εύκολα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ