ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

O Ρότζερ Φέντερερ υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι – Τα συγκινητικά λόγια του Ελβετού

Ο παλαίμαχος τενίστας αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί με το κοινό του τις σκέψεις του για τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι.

O Ρότζερ Φέντερερ υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι – Τα συγκινητικά λόγια του Ελβετού

Και οι δυο τους θρύλοι του αθλητισμού. Ο καθένας στο δικό του σπορ! Ο Ρότζερ Φέντερερ έγραψε ιστορία στο τένις. Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να προσθέτει κεφάλαια στη δική του ξεχωριστή διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Το 2022 ήταν μια μαγική χρονιά για τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Ο «Λίο» έκανε πράξη τον μεγαλύτερό του στόχο. Λίγο πριν το τέλος του χρόνου πήγε στο Κατάρ και κατέκτησε με την εθνική Αργεντινής το Mundial.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αποτέλεσμα αυτής της σπουδαίας διάκρισης ο Μέσι να συμπεριλαμβάνεται πλέον στους 100 αθλητές με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Ο παλαίμαχος τενίστας με αφορμή αυτή τη διάκριση του Μέσι έγραψε και ανέβασε στα προσωπικά του social media έναν άκρως συγκινητικό λόγο για εκείνον.

Διάβασε επίσης: Το «θωρηκτό» της Νάπολι επέστρεψε και σπέρνει τον πανικό! (pics)

Τα όμορφα λόγια του Φέντερερ για τον Λιονέλ Μέσι

«Τα ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι στο σκοράρισμα και στις νίκες δεν χρειάζονται εξιστόρηση εδώ. Αυτό που ξεχωρίζει για τον Μέσι, είναι το σταθερό μεγαλείο του τόσα πολλά χρόνια. Είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί και στη συνέχεια να διατηρηθεί. Ντριμπλάρει σαν μάγος και οι πάσες του είναι έργα τέχνης. Η επίγνωση και η προσμονή του είναι σχεδόν πέρα από κάθε κατανόηση.

Η καριέρα μου μόλις έφτασε στο τέλος της. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο βάρος κουβαλάμε εμείς οι αθλητές. Αλλά στην καθημερινή μας ζωή, δεν το καταλαβαίνουμε καν. Για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Μέσι, αυτό το βάρος είναι πιθανότατα πιο τεράστιο, καθώς εκπροσωπεί τόσο έναν παγκοσμίου φήμης σύλλογο όσο και μια χώρα με πολύ πάθος. Η νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν υπέροχη. Εκατομμύρια οπαδοί που βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να πανηγυρίσουν, ήταν μια καταπληκτική στιγμή στον αθλητισμό, με μάρτυρες όλον τον κόσμο.

Ακόμα και όσοι δεν παρακολοθούν ποδόσφαιρο πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει την πραγματική επίδραση του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού στον κόσμο. Μεγαλώνοντας, ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα ήταν οι αγαπημένοι μου Αργεντινοί παίκτες. Είχα την τύχη να τους γνωρίσω και τους δύο. Με ενέπνευσαν. Τώρα ο Μέσι μπορεί να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές. Ελπίζω μόνο να δούμε τη μοναδική του δημιουργικότητα και τέχνη για λίγο περισσότερο. Μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια πολύ συχνά καθώς ο Μέσι παίζει στο γήπεδο. Μπορεί να χάσετε κάτι απίστευτο από τον άνθρωπο της στιγμής. Σε ευχαριστώ Λίο», ήταν τα λόγια του σπουδαίου Ελβετού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ