ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Παραλίγο την ανατροπή του αιώνα η Άρσεναλ που έπαθε… Άρσεναλ! (vid)

Σε ένα παιχνίδι... ακατάλληλο για ανθρώπους με υψηλή πίεση η Άρσεναλ ήρθε 3-3 στο «Έμιρεϊτς», σημειώνοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά!

Παραλίγο την ανατροπή του αιώνα η  Άρσεναλ που έπαθε… Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ ήθελε μόνο τη νίκη στο εντός έδρας κόντρα στη Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Και λίγο ως πολύ όλοι θεωρούσαν ότι αυτό το αποτέλεσμα θα ερχόταν. Αρχικά γιατί το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα είναι πρώτο και καλύτερο. Κατά δεύτερον γιατί οι «Άγιοι» έχουν πολύ κακή παράδοση στο Βόρειο Λονδίνο.

Ωστόσο, το εν λόγω ματς ήταν… ροκ με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ με 3-1 ως το 88′ και την Άρσεναλ να παθαίνει… Άρσεναλ, θυμίζοντας τον παλιό, κακό της εαυτό και να λυγίζει στα δύσκολα. Αλλά η ομάδα του Αρτέτα έκανε το 3-3, που έμεινε ως το φινάλε, με δύο γκολ στα τελειώματα, ενώ είχε και δοκάρι στο 92′ με τον Λεάντρο Τροσάρ για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Έτσι, οι «κανονιέρηδες» παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει, όμως, δύο ματς λιγότερα! Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους την Τετάρτη (26/4) για να λύσουν τις διαφορές τους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ σε αρκετές παιχνίδια φέτος έχει μπει υποτονικά. Κάτι τέτοιο συνέβη για τους Λονδρέζους και στο εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον όταν στο 30ο δευτερόλεπτο οι «Άγιοι» πήραν το προβάδισμα με τον Αλκαράθ. Οι γηπεδούχοι αντάλλαξαν μερικές κοντινές πάσες, μέχρι που η μπάλα πήγε στον Ράμσντεϊλ. Ο Άγγλος κίπερ έκανε τραγικό λάθος και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Αργεντινός στράικερ και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι Λονδρέζοι ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως ήταν λογικό και επόμενο. Ωστόσο, με τον Μαρτινέλι -κυρίως- και τον Σάκα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Το 1-1 δεν ήρθε. Και όχι μόνο δεν ήρθε. Αλλά οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 14′ με τον Γουόλκοτ. Η Άρσεναλ έχασε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, μετά από απρόσεκτη πάσα του Όντεγκαρντ. Η μπάλα πήγε στον Αλκαράθ, ο οποίος με ωραία κάθετη βρήκε τον Άγγλο εξτρέμ και πρώην παίκτη της Άρσεναλ στην «πλάτη» του Γκάμπριελ και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

Οι παίκτες του Αρτέτα δεν τα παράτησαν. Αντέδρασαν και μάλιστα άμεσα, αφού στο 19′ ο Σάκα από τα δεξιά τρύπησε την άμυνα της Σαόυθάμπτον και με ωραίο γύρισμα βρήκε τον Μαρτινέλι με τον Βραζιλιάνο να σουτάρει στην κίνηση και να μειώνει σε 2-1. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ ήταν εκείνη που είχε την μπάλα στα πόδια της, όμως, χωρίς να δημιουργήσει κάποια τρομερή ευκαιρία για δεύτερο. Η Σαουθάμπτον είχε οχυρωθεί πολύ καλά πίσω και έδινε χώρο στους γηπεδούχους που απείλησαν με κεφαλιές του Όντεγκαρντ (28′), Γκάμπριελ (42′). Ωστόσο, η πιο μεγάλη στιγμή της Άρσεναλ για το 2-2 ήρθε στο 45+7′ μετά από κόρνερ του Σάκα από τα δεξιά. Ο Γουάιτ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και λίγο πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή ο Αλκαράθ έδιωξε σωτήρια με το 2-1 να μένει μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα ήταν συνέχεια πόδια των Λονδρέζων. Ωστόσο, δεν μπορούσαν με κανέναν τρόπο να βρουν τρόπο, ώστε να σκοράρουν για να σημειώσουν το 2-2 και να πάρουν εκ νέου ώθηση. Ο Τσαρ, ο οποίος είχε μπει αλλαγή, έκοβε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο τους επιθετικούς των γηπεδούχων! Μάλιστα, ήταν αυτός που 66′ με κοντινή κεφαλιά ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ, κάνοντας το 3-1.

Η εικόνα της Άρσεναλ έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει. Τουλάχιστον μέχρι το 88′ όταν ο Όντεγκαρντ με αρχηγικό σουτ μείωσε σε 3-2. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε ροντέο με την άμυνα της Σαουθάμπτον να δέχεται απίστευτη πίεση και τον Σάκα να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 90′. Στα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων οι Λονδρέζοι είχαν μερικές πολύ καλές στιγμές με τους Ζεσούς και Νέλσον. Όμως, η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Ειδικά στο 92′ όταν μετά από σουτ του Τροσάρ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της Σαουθάμπτον. Έτσι, το 3-3 έμεινε ως το τέλος του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ