ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Πώς ένα συμβολικό πανό της Ατλέτικο έγινε «κόκκινο πανί» για οπαδό της Μπαρτσελόνα! (pic, vid)

Στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο σημειώθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων. Όμως, κρύβεται μια ιστορία πίσω από αυτό.

Πώς ένα συμβολικό πανό της Ατλέτικο έγινε «κόκκινο πανί» για οπαδό της Μπαρτσελόνα! (pic, vid)

Ένταση σημειώθηκε στις εξέδρες του «Καμπ Νου» στον προχθεσινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0). Μιας και ένας οπαδός των «ροχιμπλάνκος» κρέμασε ένα πανό το οποίο έγινε αντιληπτό από εκείνους της Μπάρτσα. Με αποτέλεσμα το πανό αυτό να αποτελέσει… κόκκινο πανί για έναν εξ αυτών και να το αφαιρέσει. Οι δυο άνδρες τσακώθηκαν και η ασφάλεια του γηπέδου απομάκρυνε τον πρώτο. Με τους υπόλοιπους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να χειροκροτούν αυτόν που έβγαλε το πανό από τη θέση του.

Η ιστορία πίσω από το επίμαχο πανό της Ατλέτικο

Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή ιστορία για το εν λόγω πανό και τον κάτοχό του. Μιλάμε για τον Κόνραντ, έναν οπαδό της Peña Polonia Atlético de Madrid (σ.σ. σαν σύνδεσμο της Ατλέτικο στην Πολωνία). Και αυτό που πλήγωσε λιγότερο τον φίλαθλο ήταν η ήττα της ομάδας του.

Αυτός ο οπαδός της Ατλέτικο ήρθε από την Πολωνία για να δει την ομάδα του μαζί με μερικούς Πολωνούς φίλους που ζουν στην Ισπανία  Λόγω του γεγονότος ότι σε ορισμένα γήπεδα στην Ισπανία, όπως το «Καμπ Νου», οι φιλοξενούμενοι οπαδοί βρίσκονται σε πολύ ψηλές θέσεις των κερκίδων όπου δεν φαίνεται καλά το γήπεδο. Έτσι, προτιμούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους σε άλλες θέσεις, πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Με την ευκαιρία αυτή, ο Κόνραντ και η σύζυγός του πλήρωσαν κοντά στα 200 ευρώ για τις θέσεις τους και παρόλο που πήγαν σε παρέα, έμειναν χωριστοί μέσα στο γήπεδο γιατί το ζευγάρι δεν μπορούσε να αγοράσει όλα τα εισιτήρια στην ίδια θύρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τόσο ο Κόνραντ όσο και η γυναίκα του μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πρόβλημα. Με τη φανέλα της Ατλέτικο να φαίνεται και με μια σημαία που δείχνει το σήμα της ομάδας με την ισπανική σημαία στο βάθος. Η σημαία είχε επιδειχθεί σε πολλά άλλα γήπεδα και ο Κόνραντ δεν φανταζόταν καν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα σε αυτό της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ψήνεται» ανταλλαγή… δεκαετίας ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα!

Ένας άνδρας σηκώθηκε για να αφαιρέσει τη σημαία «επειδή ήταν εκεί η ισπανική σημαία. Είπε ότι δεν σεβάστηκε την ημέρα του Sant Jordi (Άγιος Γεώργιος), του πολιούχου της Καταλονίας, και τον έδιωξαν από το γήπεδο», λέει ένας συνάδελφος του Κόνραντ που ενεργεί ως εκπρόσωπος επειδή ο ίδιος δεν μιλάει ισπανικά. Έξω από το γήπεδο είπαν στον Κόνραντ και τη σύζυγό του ότι για να επιστρέψουν στις θέσεις τους έπρεπε να το κάνουν χωρίς τις φανέλες της Ατλέτικο και χωρίς τη σημαία. Τα άφησαν εν τέλει σε ένα ντουλαπάκι και επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο γύρω στο 30ο λεπτό του αγώνα.

Ο Κόνραντ ήταν κάτι παραπάνω από έκπληκτος γιατί τόσο στην Πολωνία όσο και όταν πήγε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» δεν είχε ποτέ προβλήματα με τις σημαίες που είχαν επιδειχθεί από αντίπαλες ομάδες και λυπάται για τις πολυάριθμες προσβολές που δέχθηκε όταν έφυγε από το γήπεδο συνοδευόμενος από άτομα ασφαλείας, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν που τους πέταξαν από το γήπεδο ενώ με τη σειρά τους έβριζαν συνεχώς. «Ήταν πολύ άσχημα πράγματα. Κανείς δεν μας στήριξε.», είπε ο οπαδός της Ατλέτικο.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ