ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!
Η Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Αμορίμ!
Μπαρτσελόνα: Έκανε αμάν για τον διάττοντα αστέρα της και τώρα θέλει να τον ξαποστείλει!
Στατιστικά που «βουλώνουν» στόματα – Κουμάντο στα ημιτελικά κάνει η Ρεάλ και ο Κριστιάνο (pic)
Λέστερ: Οι… Πρωταθλητές επέστρεψαν στην Premier League!
Αρτέτα, σου έκαναν την χάρη – Νέο συμβόλαιο στο «μυαλό» της Άρσεναλ!
Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)
Μπάγερν: Ηχηρή απουσία ενόψει Ρεάλ – Θα κάνει πάρτι ο… Βινίσιους!
Η Λίβερπουλ θέλει το «μυαλό» της Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 25/4)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 25/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΦΟΥΛΑΜ (21:45): Το τρομερό σερί της Άστον Βίλα με τις 5 διαδοχικές νίκες σταμάτησε στην έδρα της Μπρέντφορντ (1-1). Ισορροπημένο παιχνίδι, ισοφάρισε με το πλασέ του Ντάγκλας Λουίζ στο 87’ και υπήρξαν στιγμές που δέχτηκε πίεση από την αντίπαλό της. Άντεξε, όμως, και πήρε αποτέλεσμα. Δεν της κάνει, όμως, μιας και θα μπορούσε, αν είχε πάρει το ματς, να «πιάσει» την Τότεναμ στην 5η θέση. Παραμένει μέσα στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και το φινάλε στην Premier League προμηνύεται συναρπαστικό. Πρόβλημα με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες προέκυψε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με στομαχικές διαταραχές, η συμμετοχή του με τη Φούλαμ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Έμερι, πάντως, αισιοδοξεί ότι θα είναι έτοιμος. Παραμένουν εκτός Κας (δεξί μπακ), Καμαρά (χαφ), Κουτίνιο (μεσοεπιθετικός), Μπέιλι (εξτρέμ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΦΟΥΛΑΜ (21:45): Η Φούλαμ πήρε μία δίκαιη νίκη απέναντι στη Λιντς, κερδίζοντάς την με 2-1. Το βολέ του Γουίλσον στο 58’ και το πλασέ του Περέιρα σε κενή εστία στο 72’ έκαναν τη διαφορά. Μάλιστα, ο Περέιρα λίγο πριν το γκολ του, είχε δοκάρι (οριζόντιο) με φάουλ, όπως δοκάρι είχε και ο Γουίλιαν (κι εκείνος με φάουλ!) λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Η δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Φούλαμ μετά το 3-1 εκτός έδρας επί της Έβερτον. Είναι πολύ άνετη και δεν έχει μπλεξίματα, μιας και με τους 45 βαθμούς που έχει μαζέψει, έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στην Premier League και για τη νέα περίοδο. Το ίδιο ίσχυε και πριν κάνει τις δύο τελευταίες νίκες. Τιμωρημένος ο Μίτροβιτς (φορ), εκτός δίνεται και ο Κουρζαβά (αριστερό μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΝΤΣ – ΛΕΣΤΕΡ (22:00): Η 3η σερί ήττα που γνώρισε η Λιντς την έβαλε σε μεγαλύτερους μπελάδες. Παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μιας και δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο Λονδίνο απέναντι στη Φούλαμ (2-1). Δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε στο 79’ με το κοντινό πλασέ του Μπάμφορντ (χρεώθηκε αυτογκόλ στον Παλίνια), αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο. Θυμίζουμε, είχαν προηγηθεί οι δύο βαριές εντός έδρας ήττες από Λίβερπουλ (6-1) και Κρίσταλ Πάλας (5-1). Η τελευταία νίκη της ήταν το 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, μία πολύτιμη επιτυχία μα από μόνη της δεν λέει κάτι. Αν δεν συμμαζέψει κάπως την αμυντική της λειτουργία, θα ζοριστεί, είναι ένα σοβαρό ζήτημα αυτό. Τι έχει μετά το πρόγραμμα; Μπόρνμουθ (εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (εκτός), Νιούκαστλ (εντός), Γουέστ Χαμ (εκτός) και Τότεναμ (εντός). Άνταμς (χαφ) και Ντάλας (δεξί μπακ) δίνονται εκτός.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΝΤΣ – ΛΕΣΤΕΡ (22:00): Η Λέστερ είναι εδώ και παραμένει ζωντανή. 70 μέρες μετά την τελευταία νίκη της (Τότεναμ 4-1, 11/2), κέρδισε 2-1 τη Γουλβς και έδειξε σημάδια αντίδρασης. Όχι απλά γιατί νίκησε σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή, αλλά και γιατί το έκανε με ανατροπή. Ο Ιεανάτσο ισοφάρισε με πέναλτι στο 37’ και ο Καστάνιε με ωραίο πλασέ στο 75’ έκαναν τη διαφορά και έδωσαν στη Λέστερ μία πολύτιμη νίκη, την πρώτη μετά από 9 αγώνες. Παραμένει, βέβαια, σε δύσκολη και οριακή θέση, αλλά ήταν κάτι που το χρειαζόταν να πάρει
λίγο τα πάνω της. Και το δικό της πρόγραμμα δεν το λες εύκολο… Έβερτον (εντός), Φούλαμ (εκτός), Λίβερπουλ (εντός), Νιούκαστλ (εκτός), Γουέστ Χαμ (εντός). Ο Βάρντι έγινε αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος. Προς επιστροφή και οι Μάντισον, Μπαρνς, παραμένει εκτός ο Έβανς (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ