Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ατλέτικο δεν αστειεύεται: Έκανε το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ»!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο δεν αστειεύεται: Έκανε το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ»!

Τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φοράει από εδώ και πέρα, μέχρι και το 2027 ο Τσαγκλάρ Σογιοντσού, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

26.04.2023 | 20:24

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν περίμενε να έρθει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, ώστε να κάνει την πρώτη της κίνηση: και αυτή έχει να κάνει με τα μετόπισθεν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Ισπανοί έδωσαν τα χέρια με τον Τσαγκλάρ Σογιοντσού.

Ο Τούρκος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» που θα έχει ισχύ, μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 με τους Μαδριλένους που ξεκίνησαν από τώρα τις μεγάλες κινήσεις που έχουν σκοπό να κάνουν, προκειμένου η επόμενη σεζόν να είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή σεζόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει σκοπό να ρίξει πολλά χρήματα, μέσα στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε αυτή είναι και η εντολή του Ντιέγκο Σιμεόνε που θέλει να δει και πάλι το σύνολό του να φτάσει και πάλι όσο πιο ψηλά γίνεται!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version