ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε… νεύρα και ξέσπασε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-2 της Αλμερία για το πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε… νεύρα και ξέσπασε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικές ημέρες είδε την Χιρόνα να της κάνει… πλάκα και να τη νικάει 4-2. Αυτό δεν άρεσε και τόσο πολύ στους Μαδριλένους που είχαν νεύρα και έτσι ξέσπασαν στην Αλμερία την οποία και νίκησαν με το ίδιο σκορ (4-2) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και μάλιστα όλα τους στο πρώτο ημίχρονο! Από κοντά ήταν και ο Ροντρίγκο, ο οποίος έδωσε μία απίθανη ασίστ, αλλά και ένα ακόμη καλύτερο γκολ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο είχε έναν πρωταγωνιστή. Και αυτός ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ δεν άργησε να δείξει την κλάση και την ποιότητά του και να χαρίσει πλούσιο θέαμα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας τρεις φορές μέσα στα πρώτα 45 λεπτά. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Το πρώτο ήρθε μόλις στο 5′ με τον Βινίσιους να του δίνει ακόμη μία ασίστ για φέτος. Στο 17′ ήταν η ώρα και η στιγμή για τον Ροντρίγκο να «ταΐσει» τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Αλλά και τα δικά του.

Ωστόσο, θα ήταν άδικο να μην εστιάσουμε και να μην σταθούμε στην τελική πάσα από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ που ήρθε μετά από μία απίθανη ντρίμπλα που τους άφησε όλους με το στόμα… ανοιχτό! Τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τους αντιπάλους του. Το κερασάκι στην τούρτα για τον έμπειρο επιθετικό ήρθε στο 42′ όταν ο Βάσκες κέρδισε πέναλτι με τον Μπενζεμά να το εκτελεί και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Αλμερία που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε κάνει και δεν είχε δείξει πολλά σε μία από τις λίγες της ευκαιρίες μείωσε με τον Λάθαρο, μετά από παράλληλη πάσα του Ραμαζάνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο χαλαροί. Κάτι που φαινόταν λογικό, μιας και σε μερικές ημέρες έχουν τον το πρώτο σημαντικό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. Παρόλα αυτά αυτό δεν τους εμπόδισε να μην σημειώσουν άλλο γκολ. Και αυτό ήρθε στο 47′ από τον Ροντρίγκο, ο οποίος με ένα πολύ όμορφο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Η απάντηση της Αλμερία ήταν ένα δεύτερο γκολ και αυτό ήρθε στο 61′ από τον Ρομπερτόνε. Με το 4-2 να μένει ως το τέλος και τη «βασίλισσα» να κάνει τα πλάνα της για το Champions League, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Οσασούνα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ