ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Χ» στη Ρώμη με φινάλε… θρίλερ! (vid)

Η Ρόμα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μίλαν σε ένα παιχνίδι που δεν θα ξεχαστεί γρήγορα μιας και τα δύο γκολ μπήκαν μετά το 90'!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Χ» στη Ρώμη με φινάλε… θρίλερ! (vid)

Το παιχνίδι της Ρόμα με τη Μίλαν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής φαινόταν ότι θα έρθει ισοπαλία. Αλλά χωρίς γκολ. Και ότι δεν θα είχε τίποτα να προσφέρει, ώστε να το θυμούνται όλοι εκείνοι που το παρακολούθησαν. Ωστόσο, όλα άλλαξαν στις καθυστερήσεις!

Εκεί οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Έιμπραχαμ στο 93′ και έδειχναν να είναι κοντά σε μία σημαντική νίκη. Αλλά ο Σαλεμάκερς είχε διαφορετική γνώμη, μιας και ισοφάρισε στο 96′ σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα στο… τέλος!

TO ΜΑΤΣ:

Σε αρκετές περιπτώσεις φέτος τόσο η Ρόμα, όσο και η Μίλαν έχουν δείξει ότι όταν πρέπει να παίξουν με μυαλό, τακτική και πάνω απ’ όλα για το αποτέλεσμα το κάνουν δίχως δεύτερες σκέψεις. Αμφότερες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ολίμπικο» και έκαναν… μπαμ ότι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να κάνουν γρήγορο τον ρυθμό του παιχνιδιού. Οι παίκτες έκαναν τα αυτονόητα έτσι δεν υπήρχαν πολλές καλές, ενώ παράλληλα τα λάθη ήταν ελάχιστα. Παρόλα αυτά το θέαμα δεν ήταν ανάλογο των απαιτήσεων ή των προσδοκιών που υπήρχαν.

Ο Λεάο με την ταχύτητά του και τις κινήσεις του προσπάθησε να ξεφύγει από τη γενικότερη μετριότητα. Και κάποιες φορές τα κατάφερε, βάζοντας δύσκολα στην άμυνα της Ρόμα. Ωστόσο, ακόμη και αυτός δεν έφτανε, ώστε να ξεκλειδώσει την άμυνα των «τζιαλορόσι». Η πιο καλή στιγμή για τη Μίλαν ήρθε στο 44′ όταν ο Καλάμπρια έκανε ένα διαγώνιο σουτ με την μπάλα να φεύγει για λίγο έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να μην έχουν διάθεση και γενικότερα όρεξη, ώστε να ανοιχτούν και να βγουν πιο επιθετικά σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Η Ρόμα είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Μενιάν που είχε ένα εύκολο απόγευμα. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να πει κανείς και για τον Πατρίτσιο.

Μάλιστα, τα αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα έφεραν πολλές διακοπές στο ενδιάμεσο και αυτό σίγουρα δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση το ματς να αποκτήσει έναν καλύτερο ρυθμό. Στο 60′ ο Λεάο από τα αριστερά άναψε τα… αίματα όταν με υπέροχη ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σέντραρε αλλά το τελείωμα του Σαλεμάκερς ήταν κακό και η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ! Αυτή φαινόταν ότι θα ήταν η καλύτερη φάση του αγώνα.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά. Κυριολεκτικά. Στο 93′ η Ρόμα βγήκε μπροστά, μετά από λάθος του Ντε Κέτελαρ στο κέντρο, με τον Έιμπραχαμ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Τσέλικ και με… σεντερορίσιο τέρμα έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Παρόλα αυτά η Μίλαν όχι απλά δεν τα παράτησε, μα έφερε το ματς στα ίσα με το τέρμα του Σαλεμάκερς στο 96′ με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αξιοποιεί τη σέντρα του Λεάο και να ισοφαρίζει στα χασομέρια!

Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος!







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ