ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

«Κατάσκοποι» των Παρί και Γιουνάιτεντ στο «Ολίμπικο» για χάρη του Έιμπραχαμ (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, στο Ρόμα-Μίλαν βρέθηκαν εκπρόσωποι των Γιουνάιτεντ και Παρί για τον Τάμι Έιμπραχαμ.

«Κατάσκοποι» των Παρί και Γιουνάιτεντ στο «Ολίμπικο» για χάρη του Έιμπραχαμ (pic)

Τα βλέμματα δύο μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στον Τάμι Έιμπραχαμ. Το απόγευμα του Σαββάτου 29/4, απεσταλμένοι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ρόμα με τη Μίλαν, στις εξέδρες του «Ολίμπικο».

Αμφότερες οι δύο ομάδες αναζητούν έναν σέντερ φορ για να ενισχύσουν το επιθετικό τμήμα τους και, για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή. Στο «Ολντ Τράφορντ» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Βάουτ Βέγκχορστ, που προορίζεται να επιστρέψει στην Μπέρνλι στο τέλος της σεζόν. Εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως, και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αρχίσει να σκέφτονται τον σέντερ φορ του Μουρίνιο για τη θέση του Ούγκο Εκιτικέ.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που πριν από χθες οι απεσταλμένοι της πρωταθλήτριας είχαν ήδη εμφανιστεί στο «Ολίμπικο» σε άλλες δύο περιπτώσεις για να παρακολουθήσουν στενά τον παίκτη. Το τελευταίο ταξίδι αποδείχθηκε το πιο κερδοφόρο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Έιμπραχαμ κόντεψε να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στον Special One πετυχαίνοντας -στο 94ο λεπτό- το γκολ που έδωσε στιγμιαίο προβάδισμα επί της Μίλαν, καθώς ισοφάρισε ο Σαλεμάκερς στο 90΄+7.




ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΤΟΥ «ΟΛΙΜΠΙΚΟ»

Αυτή τη στιγμή η Ρόμα δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε καμία διαπραγμάτευση, αλλά η διοίκησή της γνωρίζει ότι σύντομα θα μπορούσε να έρθει πρόταση για τον σέντερ φορ. Ωστόσο, για να αφήσει τον Έιμπραχαμ να φύγει, ο Τιάγκο Πίντο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις: το συμβόλαιο του Άγγλου περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς 80 εκατομμυρίων ευρώ υπέρ της Τσέλσι, η οποία θα μπορούσε να τον επαναφέρει καταβάλλοντας το ποσό.

Οι «κατάσκοποι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν οι μόνοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι Ρόμα-Μίλαν, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν και κάποιοι σκάουτερ της Τότεναμ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι. Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, ο λόγος παρουσίας των Σπερς δεν είναι ξεκάθαρος. Στο στόχαστρο των Λονδρέζων θα μπορούσε να βρεθεί ένας από τους αστέρες της Μίλαν ή ίσως και σε αυτή την περίπτωση το αντικείμενο του πόθου να είναι ο Έιμπραχαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ