Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μνηστήρες» από Premier League για τον Ντιμπάλα! (pic)
Ρόμα

«Μνηστήρες» από Premier League για τον Ντιμπάλα! (pic)

Σύμφωνα με το 90min, μερικές αγγλικές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα.

02.05.2023 | 20:46

Αρκετές ομάδες της Premier League φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον επιθετικό της Ρόμα, Πάουλο Ντιμπάλα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, το αθλητικό 90min αναφέρει πως ο ατζέντης του Αργεντίνου επιθετικού έχει ενημερώσει τον πελάτη του ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία.

Ειδικότερα, η Άρσεναλ, η Άστον Βίλα, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ και η Τότεναμ έχουν κάνει έρευνες για τον Αργεντινό φορ. Προς το παρόν, ο Ντιμπάλα είναι πλήρως επικεντρωμένος στη Ρόμα και είναι απρόθυμος να φύγει από την Ιταλία σύντομα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Γιουβέντους έχει φέτος 16 γκολ σε 34 συμμετοχές με τη φανέλα των «τζιαλορόσι», ενώ έχει μοιράσει κι οκτώ ασίστ. Μια εν γένει θετική παρουσία για τον πρωταθλητή κόσμου με την «αλμπισελέστε» στην πρώτη του σεζόν στο «Ολίμπικο». Να σημειώσουμε τέλος, πως το συμβόλαιό του τελειώνει το 2025, ενώ η αγοραστική του αξία ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version