Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δύσκολα τη Λέτσε η Γιουβέντους και ξανά δεύτερη (vid)
Serie A

Δύσκολα τη Λέτσε η Γιουβέντους και ξανά δεύτερη (vid)

Η Γιουβέντους δεν πέρασε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στη Λέτσε, αλλά τη νίκησε τελικά με 2-1 και πέρασε ξανά δεύτερη.

03.05.2023 | 21:22

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε από τη μαχητική Λέτσε αλλά κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη και τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας των «Τζαλορόσι» της Απουλίας με 2-1, με τον Ντούσαν Βλάοβιτς να σημειώνει το νικητήριο γκολ. Οι «μπιανκονέρι» προσπέρασαν τη Λάτσιο και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, έστω προσωρινά καθώς οι «Λατσιάλι» παίζουν αργότερα στο «Ολίμπικο» με την Σασουόλο.

Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Σίσεϊ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για τη Λέτσε. Η Γιούβε εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία αυτή ανοίγοντας το σκορ με τον Λεάντρο Παρέδες. Όμως, ο επιθετικός της Λέτσε ισοφάρισε το ματς στο 36′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πέντε λεπτά όμως, ο Κόστιτς βρήκε τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Γιουβέντους. Με το 2-1 να μένει εν τέλει ως το σφύριγμα της λήξης κι έτσι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφτασε στη 2η θέση και στους 63 βαθμούς.




Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι Σαλερνιτάνα και Φιορεντίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο «Αρέκι», ενώ η Αταλάντα επικράτησε δύσκολα (3-2) της Σπέτσια κι έκανε άλμα στην τέταρτη θέση, με παιχνίδι περισσότερο.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version