ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

«Έσπασε» την… κατάρα ο Λάμπαρντ – Κέρδισε η Τσέλσι (vid)

Η Τσέλσι κατάφερε να φύγει με το διπλό (3-1) από την έδρα της Μπόρνμουθ και να σπάσει το αρνητικό σερί που την καταδίωκε εδώ και καιρό στην Premier League.

«Έσπασε» την… κατάρα ο Λάμπαρντ – Κέρδισε η Τσέλσι (vid)

Ναι είναι αλήθεια! Η Τσέλσι μετά από αρκετό καιρό πανηγύρισε νίκη στην Premier League. Οι Λονδρέζοι έφυγαν ως νικητές από την έδρα της Μπόρνμουθ χάρις τα τέρματα των Γκάλαχερ, Μπαντιασίλ και Ζοάο Φέλιξ. Είχε ισοφαρίσει ο Βίνια με καταπληκτικό γκολ σε 1-1 στο 20λεπτο αλλά η Τσέλσι βρήκε τις λύσεις λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Το ματς

Η «αγγαρεία» της Τσέλσι τη φετινή σεζόν συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της Μπόρνμουθ. Οι «μπλε» φιλοξενήθηκαν από τα «Κεράσια» στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Ένα παιχνίδι που και για τις δύο ομάδες δεν είχε ιδιαίτερη σημασία μιας και βαδίζουν εκ του ασφαλούς στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ από πλευράς Τσέλσι είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει σε ένα ακόμη παιχνίδι αρκετά από τα νέα πρόσωπα της Τσέλσι. Ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Γενάρη και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο.

Στο χορτάρι οι δύο ομάδες φάνηκαν αρκετά ισοδύναμες. Η Τσέλσι ωστόσο ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί χάρις την όμορφη κεφαλιά του Γκάλαχερ στο 9ο λεπτό. Ο μέσος της Τσέλσι πάτησε στην μεγάλη περιοχή, εκμεταλλεύτηκε τη σπιρτάδα του και κέρδισε το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Ένα άγγιγμα με το κεφάλι ήταν αρκετό για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Μπόρνμουθ στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι έβαλαν κάτω την μπάλα και με συντονισμένες προσπάθειες βγήκαν μπροστά αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτό τελικά ήρθε στο 21′ με δράστη τον Βίνια. Ο άσσος της Μπόρνμουθ ολοκλήρωσε έξοχα τον μαγικό συνδυασμό των συμπαικτών του και παραβίασε με πανέμορφο σουτ την εστία του Κέπα. Τίποτα άλλο αξιόλογο δεν έγινε στο πρώτο μέρος. 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι ήταν η ομάδα που είχε το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής της μπάλας. Κατοχή όμως χωρίς ουσία καθώς ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν έβλεπε τους ποδοσφαιριστές του να απειλούν ιδιαίτερα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το παιχνίδι να πάει στα τελευταία του λεπτά. Εκεί που κανείς δεν το περίμενε, η Τσέλσι βρήκε δύο όμορφα γκολ και έφυγε από την έδρα της Μπόρνμουθ με τη νίκη. Στο 82′ ο Μπαντιασίλ και στο 86′ ο Ζοάο Φέλιξ χάρισαν στην ομάδα τους μια νίκη γοήτρου που εδώ και καιρό επιζητούσαν στην Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ