ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τέλος καλό, όλα καλά: Ο Νάβας υπέγραψε… αιώνιο συμβόλαιο με τη Σεβίλλη!
Ο τοίχος στο Ντόρτμουντ έχει την ιστορία του Ρόις! (pics)
O Φόντεν παίκτης της χρονιάς στην Premier League και επίσημα!
Μόνο… σπαθιά δεν καταπίνει ο Μόντριτς για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Στη Νάπολι θα θυμούνται για πολύ καιρό την ΦΑΟΥΛΑΡΑ του Κβαρατσκέλια! (vid)
Κριστιάνο, δεν είσαι εσύ… αυτός: Έχασε σίγουρο γκολ ο CR7! (vid)
Φεύγει… βράδυ από την Άρσεναλ ο Ράμσντεϊλ: Βρήκε ήδη άλλη ομάδα!
Δάκρυσαν και οι πιο δυνατοί με το αντίο του Νάβας προς τη Σεβίλλη!
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Το γλέντησε και με τη… βούλα η παθιασμένη Νάπολι (vid)

Με νίκη η φιέστα είναι πιο γλυκιά! Αυτό σκέφτηκε ο Όσιμεν και με το γκολ του χάρισε ένα ακόμη τρίποντο στην μαγική Νάπολι (1-0 τη Φιορεντίνα).

Το γλέντησε και με τη… βούλα η παθιασμένη Νάπολι (vid)

Και να μην έμπαινε το γκολ δεν θα γινόταν κάτι! Ο Όσιμεν όμως ήθελε η πρωταθλήτρια Νάπολι να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της με νίκη! Ο Νιγηριανός στο 7′ πέτυχε από το σημείο του πέναλτι το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης κόντρα στη Φιορεντίνα και… ξαναμέθυσε τους οπαδούς των «Παρτενοπέι».

To ματς

Παιχνίδι – φιέστα στη Νάπολη με τους «Παρτενοπέι» να φιλοξενούν το απόγευμα της Κυριακής τη Φιορεντίνα στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής της Serie A. H ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήθελε να συνδυάσει την κατάκτηση του Scudetto με νίκη στο σπίτι της ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός γνώριζε καλά πως απέναντί του είχε έναν ισχυρό αντίπαλο που φέτος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

H αναμέτρηση στο «καυτό» Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μπορεί να μην είχε ουσιαστικά κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη διάθεση να παίξουν, να επιτεθούν και να διεκδικήσουν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο μονομάχοι κοντραρίστηκαν και πάλεψαν στα ίσια σε κάθε μονομαχία. Η Φιορεντίνα θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν καλύτερη στα σημεία. Οι «Βιόλα» στάθηκαν εξαιρετικά αμυντικά ενώ και στην επίθεση έφθασαν αρκετές φορές μπροστά από τα καρέ του Γκολίνι φλερτάροντας με το γκολ. Η Νάπολι από τη πλευρά της, «μεθυσμένη» από την εξέδρα και την κούπα του πρωταθλητή δεν έφθασε στη μεγάλη φάση. Μοιραία το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά! Κυνήγησαν το γκολ και στο 47′ έφθασαν μια ανάσα από αυτό. Η Νάπολι κέρδισε πέναλτι με τον Όσιμεν να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά τον Τερατσιάνο να του αρνείται το γκολ αποκρούοντας εντυπωσιακά. Η ομάδα του Σπαλέτι όσο περνούσε ο χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κι άλλο ρυθμούς. Η είσοδος του Κβαρατσχέλια στον αγωνιστικό χώρο έδωσε φτερά στους γηπεδούχους και αυτό φαινόταν κάθε στιγμή που η μπάλα περνούσε στην επίθεση.

Έτσι φθάσαμε στη φάση του 74′ η οποία όπως αποδείχθηκε σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Κβαρατσχέλια έκανε την επέλαση του, πάτησε στην μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Όσιμεν. Αυτή τη φορά ο Νιγηριανός δεν αστόχησε με όμορφο τελείωμα πέτυχε το 1-0 σημειώνοντας το 23ο του τέρμα στη φετινή Serie A. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους όμως καμία από τις όμορφες προσπάθειές τους δεν κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Το τέρμα του Όσιμεν ήταν το μοναδικό της αναμέτρησης. Νίκη και… φιέστα για τους Ναπολιτάνους!

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ