ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μα δεν τελειώσαμε… Υπάρχει και δεύτερη «τιτανομαχία»! (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League.

Μα δεν τελειώσαμε… Υπάρχει και δεύτερη «τιτανομαχία»! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι είχαν από ένα ημίχρονο. Είχαν από μία απίθανη… γκολάρα! Ωστόσο, η πρώτη μεταξύ τους «τιτανομαχία» δεν είχε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 36′ με το μακρινό σουτ του Βινίσιους. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τα παράτησαν και έτσι έφεραν το ματς στα ίσα με σουτάρα για… σεμινάριο από τον Ντε Μπρούιν στο 67′.

Η μεταξύ τους ρεβάνς σε μία εβδομάδα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που μέσα σε λίγα λεπτά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο κατάφερε να παγιώσει τον ρυθμό της. Οι Άγγλοι πίεζαν πολύ ψηλά τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνοι με τη σειρά τους δεν μπορούσαν να αλλάξουν πολλές πάσες με τα λάθη να έρχονται το ένα, μετά το άλλο.

Η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης ήρθε πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά. Συγκεκριμένα στο 8′ ο Ντε Μπρούιν δοκίμασε το πόδι του, όμως, ο Κουρτουά ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα. Στο 16′ οι Άγγλοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όμως, η κεφαλιά του Χάαλαντ από πλάγια θέση κατέληξε χωρίς πολλά προβλήματα στην αγκαλιά του Βέλγου κίπερ.

Από το 20′ και έπειτα οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε ολοένα και καλύτερα στα πόδια τους. Σε αυτό βοήθησε πολύ το γεγονός ότι η μεσαία τους γραμμή έδινε ανάσες όταν έπρεπε σε όλους τους υπόλοιπους, ενώ παράλληλα «πάγωνε» για όσο το δυνατόν περισσότερο τον ρυθμό. Σε μία από τις λίγες επιθέσεις της η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να προηγηθεί. Στο 36′ ο Καμαβινγκά πήρε την μπάλα στα πόδια του και κέρδισε πολλά μέτρα, τότε την έδωσε στον Βινίσιους και εκείνος με απίθανο σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Έντερσον έκανε το 1-0 για την ισπανική ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα… κόζα άλλαξαν. Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεζε περισσότερο, είχε ανέβει πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της Σίτι που δεν μπορούσε να βγει και εύκολα μπροστά, αφού δεν είχε την μπάλα στα πόδια της. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έφτασαν κοντά στο 1-1 με τον Ντε Μπρούιν στο 52′ όταν ο Κουρτουά από πλάγια θέση τον νίκησε με το δεξί του χέρι.

Στο 56′ ο Χάαλαντ ήταν έτοιμος να σουτάρει για το 1-1, όμως, ο Αλάμπα του πήρε την μπουκιά από το στόμα με απίθανο τάκλιν. Αλλά λίγο αργότερα οι Άγγλοι έμελλε να ισοφαρίσουν με απίθανο σουτ του Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος άσος με σουτ έξω από την περιοχή στο 67′ με τον Γκουντογκάν να του δίνει την πάσα. Από εκεί και πέρα η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω με τον ρυθμό να ξεφεύγει, όπως και μερικές φορές τα δυνατά μαρκαρίσματα που επέφεραν κίτρινες κάρτες.

Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που θα μπορούσε στο 90′ να κάνει το 2-1, όμως, το απίθανο σουτ του Τσουαμενί έδιωξε εντυπωσιακά ο Έντερσον σε κόρνερ. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος και όλα θα κριθούν στη μεταξύ τους ρεβάνς που θα γίνει στο «Έτιχαντ» σε μία εβδομάδα από τώρα.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ