Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρτινέλι: «Μεγάλωσα με πρότυπο τον Κριστιάνο»
Άρσεναλ

Μαρτινέλι: «Μεγάλωσα με πρότυπο τον Κριστιάνο»

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλα όσα έχει κάνει στην καριέρα του.

09.05.2023 | 19:23

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Άρσεναλ: και αυτό είναι λογικό. Ο νεαρός εξτρέμ φέτος δεν έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Οπότε ο Μίκελ Αρτέτα του έχει δώσει τη φανέλα βασικού για το… σπίτι. Αλλά και εκείνος μόνο άσχημα δεν τα πάει, αφού σημειώνει το ένα γκολ, πίσω από το άλλο. Παράλληλα, δεν σταματάει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών του με τις ασίστ του.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω βάλτε και το γεγονός ότι διαθέτει ταχύτητα και τεχνική κατάρτιση, όπου λίγοι μπορούν να συγκριθούν μαζί του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ έχει τον πρώτο λόγο για τον Ράις!

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι ήταν από τους διακριθέντες της Άρσεναλ στο εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ και τη νίκη με σκορ 2-0. Ο νεαρός επιθετικός με δηλώσεις του επισήμανε ότι όσο μεγάλωνε πάντα είχε ως πρότυπο τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ο παίκτης που έβλεπα από μικρός και ήθελα να του μοιάσω, γιατί μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόταν, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τον έβλεπα συνέχεια όταν έπαιζε την εποχή μου ήμουν μικρός. Λατρεύω το στιλ του», τα λόγια του.

H Άρσεναλ πίστεψε από νωρίς στον Μαρτινέλι!

Η ιστορία του Γκάμπριελ Μαρτινέλι και από που ξεκίνησε είναι λίγο ως πολύ γνωστά. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τώρα που κάνει… παπάδες δείχνει ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για εκείνον στην αρχή.

Αρκετές αγγλικές ομάδες τον είχαν δοκιμάσει, όμως, καμία δεν έμεινε ικανοποιημένη με όλα αυτά που είχε. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Άρσεναλ τον πίστεψαν από την πρώτη στιγμή. Οι Λονδρέζοι του έδωσαν χώρο και χρόνο, ώστε να αναπτυχθεί και εν τέλει έφτασε η στιγμή που βλέπουν την πίστη τους να δικαιώνεται με την προσφορά του εντός αγωνιστικού χώρου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version