ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 12/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 12/5).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 12/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΤΣΙΟ – ΛΕΤΣΕ (21:45): Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για τη Λάτσιο, αν δεν θέλει να μπει σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες αναφορικά με την τετράδα και την παρουσία της στο επόμενο Champions League. Στο τελευταίο ντέρμπι με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-0. Οι «λατσιάλι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα πριν συμπληρωθεί το ημίωρο κι εκεί όλα τελείωσαν! Ήταν η τρίτη ήττα στην τελευταία τετράδα αγώνων, με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στην 3η θέση και να απέχουν μόλις 3β. από την 5η. Σε 15 παιχνίδια στο «Ολίμπικο» με αντίπαλο τη συγκεκριμένη ομάδα, οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχουν σκοράρει μόνο μια φορά. Στα υπόλοιπα 14, ο μέσος όρος είναι 2,5 τέρματα. Τραυματίας παραμένει ο Κατάλντι (μέσος).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΤΣΙΟ – ΛΕΤΣΕ (21:45): Στην… πρίζα εξακολουθεί να βρίσκεται η Λέτσε σχετικά με την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Στον τελικό παραμονής με τη Βερόνα όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με την οποία θα ξέφευγε7β. από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχασε κιόλας… Η ήττα με 1-0 μέσα στο «Βία Ντελ Μάρε» την κράτησε στο +4 και με δεδομένο ότι απομένουν τέσσερις στροφές, καταλαβαίνει κανείς ότι όλα είναι ανοιχτά. Εκτός έδρας μετράει πέντε διαδοχικές ήττες, αλλά αξίζει να αναφερθεί το… παράδοξο ότι έχει να επιδείξει δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λάτσιο. Σίγουρα θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά άπαντες θα σκέφτονται, έστω και λίγο, τον έτερο τελικό που ακολουθεί απέναντι στη Σπέτσια. Μοναδικός τραυματίας ο Πόνγκρασιτς (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΓΙΟ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΚΑΝΤΙΘ (22:00): Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα απέναντι στη Χιρόνα ήταν δική της, όταν είχε δοκάρι στο 21′ για να προηγηθεί. Τελικά όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά δέχτηκε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και πήγε με το εις βάρος της 1-0 στα αποδυτήρια. Κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Μουρίτσι στο 80′, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα δέχτηκε δεύτερο γκολ και γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1. Έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη η Μαγιόρκα, πλην όμως είναι στο συν εφτά από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέντε στροφές πριν το τέλος και δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Στην έδρα της έχει 5-3-1 στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, έχει ηττηθεί μόνο από την ουραγό Έλτσε. Εκτός από το παιχνίδι με την Κάντιθ ο στόπερ Ραΐγιο, ο αριστερός μπακ Αουγκούστινσον και ο δεξιός μπακ Γκονζάλες.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΓΙΟ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΚΑΝΤΙΘ (22:00): Δέχτηκε πέντε γκολ στο Μετροπολιτάνο από την Ατλέτικο, ήττα με 5-1 για την Κάντιθ, η οποία παραμένει στο άγχος και την αγωνία για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το σκορ ήταν 4-0 έως το 57′, μείωσε ο Λοθάνο στο 72′, ένα λεπτό αργότερα ο Μολίνα σημείωσε το τελικό 5-1 για την ομάδα του Σιμεόνε. Μία νίκη μόλις στα πέντε τελευταία παιχνίδια, βρίσκεται στο συν ένα από την επικίνδυνη ζώνη και είναι μέσα στις ομάδες που δίνουν σκληρή μάχη για την παραμονή. Μόλις μία νίκη εκτός έδρας έχει καταφέρει στον δεύτερο γύρο, αυτή απέναντι στην Μπέτις που έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Εκτός ο δεξιός μπακ, Θαλδούα, οι στόπερ Κάλα και Τσουστ, ο εξτρέμ Οκάμπο και ο επιθετικός Μαρτί.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ