Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάει για έκπληξη.. μεγάτονων η Τότεναμ – Θέλει στον πάγκο της τον Ιταλό μαέστρο!
Ίντερ

Πάει για έκπληξη.. μεγάτονων η Τότεναμ – Θέλει στον πάγκο της τον Ιταλό μαέστρο!

Στην Τότεναμ είναι αποφασισμένοι να φέρουν ένα τεράστιο όνομα για τον πάγκο της ομάδας!

13.05.2023 | 17:48

Η Τότεναμ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, με τους Λονδρέζους να βάζουν ψηλά τον πήχη. Σίγουρα, η επιλογή της απόλυσης του Αντόνιο Κόντε, μόνο καλό δεν έκανε στον σύλλογο, με βάση τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα μετά το “διαζύγιο”.

Πάντως τα “σπιρούνια” θέλουν να φέρουν στον πάγκο έναν προπονητή που θα έχει την εμπειρία και παράλληλα θα εμπνέει σεβασμό σε όλους.

Σύμφωνα με Μέσα από την Ιταλία, η Τότεναμ έχει βάλει για τα καλά στο “στόχαστρο” τον σπουδαίο Ιταλό κόουτς της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο κόουτς των “νερατζούρι” έχει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, όμως φαίνεται πως.. δύσκολα θα συνεχίσει στον τιμόνι της ομάδας, εκτός και αν γίνει η τεράστια έκπληξη και κατακτήσει το Champions League.

Η Τότεναμ πάντως έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον Ιταλό τεχνικό, εκφράζοντας τις προθέσεις της. Φυσικά ο ίδιος δεν θέλει να “μπλέξει” και έχει ως βασική του επιλογή την παραμονή του στο Μιλάνο και την Ίντερ. Έτσι οι Λονδρέζοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή…

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version