ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ποιο πρωτάθλημα; Η Μπράιτον ξεφτίλισε μέσα στο Λονδίνο την Άρσεναλ! (vid)

Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Άρσεναλ πήρε η Μπράιτον, επικρατώντας με σκορ 3-0 με τους Λονδρέζους να... αποχαιρετούν τον τίτλο.

Ποιο πρωτάθλημα; Η Μπράιτον ξεφτίλισε μέσα στο Λονδίνο την Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ ήθελε νίκη και μόνο… νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπράιτον στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για τον τίτλο. Πάντα με την προϋπόθεση ότι η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να… γκελάρει. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι κούνησαν μαντήλι, μιας και έχασαν με σκορ 3-0 από τους «γλάρους».

Αρνητικός από την αρχή ως το τέλος ο Λεάντρο Τροσάρ. Ο Βέλγος έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και στοίχισε στην ομάδα του τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Άτυχοι οι γηπεδούχοι που θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο με τις ευκαιρίες που είχαν.

Απόλυτη ευστοχία από την Μπράιτον που είχε σε μεγάλο απόγευμα τους περισσότερους παίκτες της με τον Μιτόμο να ξεχωρίζει για τα καλά. Έπαιξαν με δύναμη, αλλά και τα… νεύρα των Λονδρέζων οι φιλοξενούμενοι όταν έπρεπε με αποτέλεσμα να τους αποσυντονίσουν για τα καλά.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ένταση, πάθος, δυνατά μαρκαρίσματα. Κάπως έτσι θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεκίνησε το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπράιτον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δούμε τις ομάδες να πιάνουν ρυθμό, αφού οι παίκτες και των δύο συλλόγων έπεφταν ανά συχνά χρονικά διαστήματα και έτσι όλο αυτό μόνο καλό δεν έκανε στο παιχνίδι. Μάλιστα, ένα δυνατό μαρκάρισμα του Καϊσέδο προς τον Μαρτινέλι ήταν αρκετό, ώστε ο Βραζιλιάνος να τραυματιστεί στον αστράγαλο και να μην μπορεί να συνεχίσει με τον Τροσάρ να μπαίνει από νωρίς στη θέση του.

Ωστόσο, οι πρώτες καλές φάσεις ανήκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι έκαναν πολλά λάθη και ήταν «έξω από τα νερά τους» είδαν τους Όντεγκαρντ και Ζεσούς με συρτά σουτ να απειλούν την εστία της Μπράιτον. Παρόλα αυτά η πιο μεγάλη φάση του πρώτου 45λεπτου ήρθε στο 30′. Ο Τροσάρ μετά από ωραία, ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή της παλιάς του ομάδας, σούταρε και είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Μπράιτον και να βγαίνει έξω.

Η απάντηση των παικτών του Ντε Τζέρμπι δεν άργησε να έρθει. Ο Μιτόμο στο 35’… χόρεψε τον Μπεν Γουάιτ από τα δεξία και αφού τον πέρασε σαν να μην υπήρχε έκανε παράλληλη σέντρα με τον Ενσίσο να πλασάρει απελπιστικά έξω, μιας και δεν είχε καλή ισορροπία. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Άρσεναλ έφτασε κοντά σε γκολ με τον Σάκα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει για λίγο έξω και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο υποτονικά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μπράιτον που έκανε το 1-0 με τον Ενσίσο στο 51′ όταν ο Εστουπινιάν σέντραρε, ο Τίρνεϊ έδιωξε με κεφαλιά, η μπάλα ξαναπήγε στον Εστουπινιάν που βρήκε τον συμπαίκτη του και αυτός από κοντά έγραψε το 1-0. Ο Αρτέτα ανακάτεψε την τράπουλα έκανε αλλαγές με πολλούς από τους παίκτες του να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Οι Λονδρέζοι έφτασαν κοντά στο 1-1 όταν το σουτ του Νέλσον πέρασε για λίγο έξω στο 63′. Όχι μόνο δεν ήρθε η ισοφάριση αλλά στο 86′ η Μπράιτον έκανε το 2-0 όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τροσάρ στην άμυνα της Άρσεναλ με τον Ουντάβ να περνάει την μπάλα πάνω από τον Ράμσντεϊλ. Την χαριστική βολή στους γηπεδούχους έδωσε ο Εστουπινιάν στο 93′.

Το 3-0 υπέρ της Μπράιτον έμεινε ως το τέλος με την Άρσεναλ να χάνει ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες για τίτλο είχε μέσα στην έδρα της και τους «γλάρους» να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για να κλείσουν ένα εισιτήριο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ