ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στον τελικό η Σίτι – Ταπείνωσε τη «βασίλισσα» με τεσσάρα και της… ξερίζωσε το στέμμα! (vid)

Με μια ονειρική εμφάνιση η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Τεράστια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0!

Στον τελικό η Σίτι – Ταπείνωσε τη «βασίλισσα» με τεσσάρα και της… ξερίζωσε το στέμμα! (vid)

Είναι η χρονιά της. Το λέμε τόσα χρόνια, αλλά φέτος πηγαίνουν όλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Στραβοπάτησε η Άρσεναλ στην τελική ευθεία, με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου ώστε να σηκώσει και το φετινό πρωτάθλημα. Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως είναι στην Ευρώπη για την ομάδα του Μάντσεστερ. Μιας και το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης περισσότερο, είναι η κατάκτηση του πρώτου Champions League στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό που κυνηγά με μανία εδώ και αρκετές αγωνιστικές περιόδους, στις 10 Ιουνίου φαντάζει πολύ πιθανό! Το καθοριστικό βήμα έγινε με μια επιβλητική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0.

Μπροστά στον κόσμο της ο οποίος διψά για το πρώτο τρόπαιο πρωταθλήτριας Ευρώπης. Στη δεύτερη παρουσία της στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Σίτι δεν θέλει να την πατήσει όπως στο «Ντραγκάο» το 2021 κόντρα στην Τσέλσι. Η Ίντερ θα το παλέψει όμως όλα τα προγνωστικά δίνουν φαβορί την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πέρσι στο «Έτιχαντ» είχαμε δει ένα σπουδαίο ματς για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Ίδια αντίπαλος, η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον δείκτη του σκορ να ξεφεύγει και να δείχνει 4-3. Βέβαια, στη ρεβάνς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η Ρεάλ μίλησε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Παρισιού για να κατακτήσει το 14ο τρόπαιο νικώντας με 1-0 τη Λίβερπουλ. Φέτος όμως, η ρεβάνς έμελλε να λάβει χώρα στο Μάντσεστερ όπου η Σίτι ήταν υπέροχη κόντρα στη «βασίλισσα».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μπερνάρντο έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη πρόκριση της Σίτι





Άρτια διαβασμένοι οι παίκτες του Γκουαρντιόλα, χτύπησαν τη Ρεάλ με στρωτό ποδόσφαιρο και κάθετες μπαλιές. Αν δεν ήταν ο Τιμπό Κουρτουά, το σκορ θα ξέφευγε επικίνδυνα για τους Άγγλους. Η πίεση της Σίτι ασφυκτική για τους αμυντικούς των «μερέγχες». Ο Αντσελότι επέλεξε να ξεκινήσει τον Αλάμπα και τον Μιλιτάο αντί του Ρούντιγκερ που στο ματς της Μαδρίτης είχε «σβήσει» τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Μπερνάρντο Σίλβα, ύστερα από ασίστ του Ντε Μπρούιν. Καίριο πλασέ ο Πορτογάλος, με τον Κουρτουά να ξαπλώνει άσκοπα στη δεξιά του πλευρά. Στο 37′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα με κεφαλιά. Δυο λεπτά νωρίτερα το δοκάρι της Σίτι πάντως είχε μια ρωγμή, από τη σουτάρα του Τόνι Κρόος…

Άφαντος ο Μπενζεμά, δεν χρειάστηκε ο Χάαλαντ

Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιδράσει. Να βγάλει χαρακτήρα και να επιβεβαιώσει πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη. Όμως, είχε τον αρχηγό της εκτός κλίματος. Ο Μπενζεμά κλείστηκε από τους αμυνόμενους των «πολιτών» όντας ανήμπορος να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Έντερσον. Ομοίως και ο Χάαλαντ ο οποίος προς έκπληξη όλων δεν σκόραρε στα φετινά ημιτελικά.







Στο 76′ τελείωσε οριστικά όποια ελπίδα είχε η Ρεάλ για πρόκριση. Ο Μιλιτάο προσπαθώντας να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το 3-0. Η βραδιά είχε κι άλλο γκολ που ήρθε από τον αντικαταστάτη του Χάαλαντ. Ο Χούλιαν Άλβαρες πέρασε στο ματς στα τελευταία λεπτά και πλάσαρε τον Κουρτουά στο 90’+1′ για να γράψει το τελικό 4-0.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ