Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι τάσεις φυγής του Κουντέ «στέλνουν» στην Μπαρτσελόνα τον ιδανικό μπακ!
Μπαρτσελόνα

Οι τάσεις φυγής του Κουντέ «στέλνουν» στην Μπαρτσελόνα τον ιδανικό μπακ!

Η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να βγει διπλά κερδισμένη από την πιθανή αποχώρηση του Ζουλς Κουντέ.

24.05.2023 | 10:01

Σαν «κεραυνός εν αιθρία»… έσκασε χθες το ρεπορτάζ από τη Βαρκελώνη που θέλει τον Ζουλς Κουντέ να σκέφτεται σοβαρά την πρόωρη αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος αμυντικός εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον τρόπο που ο προπονητής του τον χρησιμοποιεί. Θέλει να παίζει περισσότερο ως στόπερ και όχι στα άκρα της αμυντικής γραμμής όπου και τον βλέπουμε σχεδόν μόνιμα από το ξεκίνημα της σεζόν ως και σήμερα.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

O Ισπανός ρεπόρτερ, Ζεράρ Ρομέρο, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με όλα όσα συμβαίνουν στην Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει τα «παράπονα» του Κουντέ στον Τσάβι. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ταλαντούχος στόπερ έχει ζητήσει από τον προπονητή του την επόμενη σεζόν να βρίσκεται σε θέση στόπερ και όχι στα πλάγια, κάτι που όπως φαίνεται δεν έχει γίνει δεκτό. Με αυτές τις συνθήκες ο Κουντέ σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Διάβασε επίσης: Πιο αδιάφορη από ποτέ η πρωταθλήτρια – Η Βαγιαδολίδ διέλυσε την Μπαρτσελόνα!

Ο Κουντέ φέρνει… Κανσέλο στην Μπαρτσελόνα

Η SPORT αναφέρει με τη σειρά της πως η Μπαρτσελόνα δεν λέει όχι στην πώληση του ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει στον σύλλογο ένα μεγάλο ποσό (κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ), το οποίο θα έπεφτε με τη σειρά του ξανά στην αγορά για την απόκτηση ενός κλασικού μπακ. Ο Τσάβι έχοντας καταλήξει στο δίδυμο Αραούχο – Κρίστενσεν θέλει να προσθέσει στην ομάδα του έναν μπακ που να του κάνει πολλά περισσότερα από τον διστακτικό Κουντέ.

Ιδανικός για τη δουλειά είναι ο Ζοάο Κανσέλο! Ο Πορτογάλος αμυντικός σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνει τον δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου και επιστρέφει στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» είναι ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του το καλοκαίρι και σαφέστατα η Μπαρτσελόνα είναι ένας σοβαρός παίκτης που μπορεί να κλείσει μια άκρως πετυχημένη συμφωνία και για τις δύο πλευρές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version