Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκινεί η γυναίκα του Σέρχιο Ρίκο – «Μην με αφήσεις μόνη αγάπη μου» (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Συγκινεί η γυναίκα του Σέρχιο Ρίκο – «Μην με αφήσεις μόνη αγάπη μου» (pic)

Ο Σέρχιο Ρίκο συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του και η σύζυγός του, Άλμπα Σίλβα στέλνει το σπαρακτικό μήνυμά της μέσω του προσωπικού της Instagram.

30.05.2023 | 12:13

H κατάσταση της υγείας του τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Ο Ισπανός κίπερ παλεύει στην εντατική τα τελευταία 24ωρα δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από το χτύπημα που υπέστη από την πτώση του από άλογο. Ο 29χρονος υπέστη σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι πέφτοντας στο έδαφος κατά τη διάρκεια ιππασίας στην ισπανική πόλη Ουέλβα, πολύ κοντά στη γενέτειρά του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ρίκο συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σεβίλλης με τους ανθρώπους του να προσεύχονται συνεχώς ελπίζοντας πως θα καταφέρει να μείνει ζωντανός. Η γυναίκα του, Άλμπα Σίλβα βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό του. Η όμορφη σύζυγός του ελπίζει πως ο σύντροφός της θα τα καταφέρει και θα βρίσκεται ξανά κοντά της. Η ανάρτηση της στο Instagram συγκινεί και δείχνει το πόσο πολύ αγαπημένο ζευγάρι είναι.

«Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που έχετε για εμάς. Ο Σέρχιο έχει πολλούς ανθρώπους που προσεύχονται για αυτόν και είναι πολύ δυνατός. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Απλώς ζητώ σεβασμό από τα ΜΜΕ που δίνουν μη επαληθευμένες πληροφορίες. Μη με αφήνεις μόνη αγάπη μου γιατί ορκίζομαι δεν μπορώ, ούτε ξέρω πώς να ζω χωρίς εσένα. Σε περιμένουμε ζωή μου σε αγαπάμε τόσο πολύ» ανέφερε στην ανάρτηση της η Άλμπα Σίλβα.

Η ανάρτηση της συζύγου του Σέρχιο Ρίκο

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version