Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι δύο επιλογές του Ράις – Το σήκωσε και… πάει Champions League!
Άρσεναλ

Οι δύο επιλογές του Ράις – Το σήκωσε και… πάει Champions League!

Ο Ντέκλαν Ράις πρέπει να πάρει άμεσα μια απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του!

08.06.2023 | 14:44

Ο Ντέκλαν Ράις έκλεισε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατέκτησε το Conference League με την Γουέστ Χαμ και η αλήθεια είναι πως το πανηγύρισε πιο έξαλλα από όλους τους παίκτες των Λονδρέζων!

Ο Άγγλος μέσος πλέον πρέπει να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του και το δεδομένο είναι πως θα αποχωρήσει από τα «σφυριά». Και ο ίδιος γνωρίζει πως αρκετές ομάδες από το πάνω ράφι θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, όμως σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Άρσεναλ παραμένει το μεγάλο φαβορί.

Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, οι “κανονιέρηδες” θα προχωρήσουν άμεσα σε επίσημη προσφορά προς την Γουέστ Χαμ για τον Ράις, με την Μπάγερν Μονάχου να παραμονεύει για να τον «κλέψει».

Πάντως οι Βαυαροί θεωρούν πως ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Premier League και γνωρίζουν πως δύσκολα θα αλλάξει στάση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από την άλλη η μεταγραφή του Τζάκα στην Λεβερκούζεν έχει… φρενάρει και η Άρσεναλ τον κρατάει στο περίμενε, καθώς θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του!

Εφόσον πει το «ναι» ο Ράις, τότε δεδομένα ο Ελβετός μέσος θα ανακοινωθεί από την Λεβερκούζεν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο και ο Άγγλος σταρ θα ζυγίσει σοβαρά τις προσφορές που έχει στα χέρια του πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version