ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Ντεσάν: «Είμαστε φαβορί, αλλά η Ελλάδα είναι καλή κι επιθετική ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντιντιέ Ντεσάν για την Ελλάδα, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Εθνική Γαλλίας.

Ντεσάν: «Είμαστε φαβορί, αλλά η Ελλάδα είναι καλή κι επιθετική ομάδα»

Την πιο δύσκολη αποστολή της αντιμετωπίζει η Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας. Και ως μία ομάδα πολύ καλού επιπέδου χαρακτήρισε την εθνική μας ομάδα ο Ντιντιέ Ντεσάν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (19/6, 21:45) αγώνα της Γαλλίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο «Σταντ ντε Φρανς», για την 4η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» τόνισε ότι η ελληνική ομάδα διαθέτει την επιθετικότητα που χαρακτηρίζει τον Γκουστάβο Πογέτ (για τον οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά, μιας και υπήρξαν συμπαίκτες ως ποδοσφαιριστές στην Τσέλσι), χωρίς πάντως να αρνηθεί την «ετικέτα» του φαβορί για την ομάδα του. Υπογράμμισε ακόμη ότι, μία νίκη στο αυριανό παιχνίδι, θα φέρει τη Γαλλία πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της, που είναι η πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μιλώντας για την εθνική μας, ο Ντεσάν τόνισε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με όσα φέρνει ο Γκουστάβο Πογέτ στο κομμάτι της επιθετικότητας. Εχει πολλή ποιότητα στο επιθετικό της πλάνο, με παίκτες που τους αρέσει να έχουν τη μπάλα στα πόδια. Βγάζουν πολλούς συνδυασμούς στα άκρα και, όταν δεν έχουν τη μπάλα, έχουν την επιθετικότητα που πρέπει. Βρίσκονται πραγματικά σε ένα πολύ καλό επίπεδο και την Παρασκευή, απέναντι στην Ιρλανδία, νίκησαν λογικά. Εχουμε απέναντί μας έναν πολύ ωραίο αντίπαλο».

Για τον Γκουστάβο Πογέτ, ο Γάλλος εκλέκτορας θυμήθηκε ότι «πέρασα μία χρονιά μαζί του στην Τσέλσι, αλλά ήταν μία ωραία χρονιά σε ανθρώπινο επίπεδο. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι και Ισπανόφωνοι κι αυτό με βόλεψε, γιατί τα αγγλικά μου δεν ήταν καλά. Είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και θα χαρώ πολύ να τον ξαναδώ και να τον χαιρετήσω, πριν και μετά (σ.σ. τον αγώνα)».

Ο Ντεσάν δεν αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το έχουμε συνηθίσει, αλλά πρέπει να υπάρχει πάντα εγρήγορση και προσοχή. Μία νίκη αύριο θα μας επιτρέψει να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας».

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα, αν και τόνισε ότι «δεν θα κάνω rotation», ενώ πρόσθεσε και τη δική του φωνή στον προβληματισμό που υπάρχει αναφορικά με τον πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων που δίνουν οι παίκτες μέσα στη χρονιά. «Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Ακόμη κι αν υπάρχουν αρκετά πράγματα που τους επιτρέπουν να έχουν καλύτερη αποκατάσταση, ο οργανισμός τους είναι πολύ καταπονημένος. Αυτό που αλλάζει είναι η συχνότητα, δεν υπάρχουν πολλά διαστήματα με ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Η περίοδος των διακοπών είναι σημαντική, ψυχολογικά και σωματικά. Πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες και να μην παραμελούμε το χρόνο αποκατάστασης».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ