Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα μίλησε και βρήκε νέο… μαέστρο – Στην Σίτι ο Κόβασιτς!
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα μίλησε και βρήκε νέο… μαέστρο – Στην Σίτι ο Κόβασιτς!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι μια ανάσα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Ματέο Κόβασιτς!

20.06.2023 | 16:50

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο η Μάντσεστερ Σίτι προχωράει σε λίγες και ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις και αυτό θα κάνει για μια ακόμη φορά.

Το γεμάτο ρόστερ του Πεπ Γκουαρντιόλα θα δεχθεί μερικά “πλήγματα” καθώς ο Γκουντογκάν και ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι κοντά στην αποχώρηση, καθώς δεν θέλουν να συνεχίσουν στο Μάντσεστερ.

Για αυτόν τον λόγο και ο τεχνικός της Σίτι κινήθηκε γρήγορα και απαίτησε την απόκτηση του Ματέο Κόβασιτς από την Τσέλσι. Ο Κροάτης σταρ είπε αμέσως το “ναι” στους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ και οι Λονδρέζοι… δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σταματήσουν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αποκαλύπτει ο Fabrizio Romano, υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σίτι και απομένουν απλά οι τυπικές λεπτομέρειες! Η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα βγάλει 25 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της…

Φαίνεται πως θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο Κροάτης σταρ έχει έρθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές της Premier League από τις αρχές του Ιουνίου και θα είναι μια τεράστια μεταγραφή για τους “πολίτες”!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version